Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek. Adım adım 20H2 sürümüne geçiş: Öncelikle...
www.technopat.net
Buradan yararlanabilirsiniz. Ama alakası olduğunu sanmıyorum.
Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek. Adım adım 20H2 sürümüne geçiş: Öncelikle...
www.technopat.net
Buradan yararlanabilirsiniz. Ama alakası olduğunu sanmıyorum.
Windows kullanıcı adın nedir? @Ruevenx
Eğer bilmiyorsan C:\Kullanıcılar kısmına gir, orada Windows kullanıcı adının yazılı olduğu klasör olur, o klasörün ismini kopyalayıp buraya atabilirsin.
Windows kullanıcı adın nedir? @Ruevenx
Eğer bilmiyorsan C:\Kullanıcılar kısmına gir, orada Windows kullanıcı adının yazılı olduğu klasör olur, o klasörün ismini kopyalayıp buraya atabilirsin.
Bir kişi sorunu kullanıcı adındaki boşluğu ve türkçe karakterleri kaldırarak çözmüş. Sende de aynısını deneyelim.
Şimdi bunun için aşağıda bir video var. Yani videoda kişi Windows kullanıcı adını değiştiriyor. Sen de videodakilerin aynısını yapıp kullanıcı adını hasan olarak değiştir bakalım. Hiçbir boşluk vs. olmayacak, sadece hasan olacak, başındaki H harfi de yazdığım gibi küçük olsun. İşlemi yaptıktan sonra chipset sürücüsünü bir daha kurmayı dene.