Engin16 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #11 ValiBey36 dedi: 1600 AF kullacıyım, güzel bir işlemci. Tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
ValiBey36 dedi: 1600 AF kullacıyım, güzel bir işlemci. Tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Haziran 2021 #12 Engin16 dedi: https://www.hepsiburada.com/amd-ryz..._0tvNS9KQTzv4noxPP1nIlDyTxE19zqoaArGeEALw_wcB Bakın buradan bakıyorum ama 12 mi 14 mü olduğu yazmıyor hiçbir yerde, değerlendirmelerde bazıları 12 bazıları 14 falan demiş. Sinerji'de bulduğum AF olduğunu söylüyor ama yine fiyat farkı var; AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci Genişletmek için tıkla... Hepsiburada linkinde 12nm olduğu yazıyor.
Engin16 dedi: https://www.hepsiburada.com/amd-ryz..._0tvNS9KQTzv4noxPP1nIlDyTxE19zqoaArGeEALw_wcB Bakın buradan bakıyorum ama 12 mi 14 mü olduğu yazmıyor hiçbir yerde, değerlendirmelerde bazıları 12 bazıları 14 falan demiş. Sinerji'de bulduğum AF olduğunu söylüyor ama yine fiyat farkı var; AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci Genişletmek için tıkla... Hepsiburada linkinde 12nm olduğu yazıyor.
Engin16 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #13 General Pong Krell dedi: Hepsiburada linkinde 12nm olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün incelemeleri/değerlendirmeleri kafamı karıştırdı. O yüzden tereddütte kaldım.
General Pong Krell dedi: Hepsiburada linkinde 12nm olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün incelemeleri/değerlendirmeleri kafamı karıştırdı. O yüzden tereddütte kaldım.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Haziran 2021 #14 Engin16 dedi: Ürünün incelemeleri/değerlendirmeleri kafamı karıştırdı. O yüzden tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... İncelemelerde bir gariplik göremedim, attığınız linkten alabilirsiniz.
Engin16 dedi: Ürünün incelemeleri/değerlendirmeleri kafamı karıştırdı. O yüzden tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... İncelemelerde bir gariplik göremedim, attığınız linkten alabilirsiniz.
Engin16 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #15 General Pong Krell dedi: İncelemelerde bir gariplik göremedim, attığınız linkten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben sanırım karıştırdım satıcıları 2 saattir araştırıyorum kafa kalmadı. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için. İyi geceler dilerim.
General Pong Krell dedi: İncelemelerde bir gariplik göremedim, attığınız linkten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben sanırım karıştırdım satıcıları 2 saattir araştırıyorum kafa kalmadı. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için. İyi geceler dilerim.