A akarana Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 36 6 Haziran 2021 #1 Bilgisayarimda RX 570 4 GB, R3 2200G, 8 GB RAM ve MSI A320M PRO-VH Plus anakart var. Ryzen 5 3600 almayi düşünüyorum. Genelde Valorant oynuyorum.
Bilgisayarimda RX 570 4 GB, R3 2200G, 8 GB RAM ve MSI A320M PRO-VH Plus anakart var. Ryzen 5 3600 almayi düşünüyorum. Genelde Valorant oynuyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Uyumlu, BIOS güncellemesi gerektirir ama.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Haziran 2021 #3 BIOS güncellemsi ile uyumlu ama VRM'ler çok ısınır.
A akarana Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 36 6 Haziran 2021 #4 Mehmet A dedi: Uyumlu, BIOS güncellemesi gerektirir ama. Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: Uyumlu, BIOS güncellemesi gerektirir ama. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemem msi sitesindeki ana kartima gelen son güncelleme farkli bir güncelleme mi yapmam gerekiyor
Mehmet A dedi: Uyumlu, BIOS güncellemesi gerektirir ama. Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: Uyumlu, BIOS güncellemesi gerektirir ama. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemem msi sitesindeki ana kartima gelen son güncelleme farkli bir güncelleme mi yapmam gerekiyor
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Haziran 2021 #5 akarana dedi: Bios güncellemem msi sitesindeki ana kartima gelen son güncelleme farkli bir güncelleme mi yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet o, başka bir şeye gerek yok.
akarana dedi: Bios güncellemem msi sitesindeki ana kartima gelen son güncelleme farkli bir güncelleme mi yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet o, başka bir şeye gerek yok.
A akarana Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 36 6 Haziran 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: BIOS güncellemsi ile uyumlu ama VRM'ler çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Bana nasil bi zarari olur VRMlerin isinmasinin. Tekin Alakuş dedi: Evet o, başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Tekin Alakuş dedi: BIOS güncellemsi ile uyumlu ama VRM'ler çok ısınır. Genişletmek için tıkla... Bana nasil bi zarari olur VRMlerin isinmasinin. Tekin Alakuş dedi: Evet o, başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
yunus ama lama Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Haziran 2021 #7 akarana dedi: Bana nasıl bir zarari olur VRM'lerin isinmasinin. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Genel olarak anakartın ısınır gibi düşünebilirsin.
akarana dedi: Bana nasıl bir zarari olur VRM'lerin isinmasinin. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Genel olarak anakartın ısınır gibi düşünebilirsin.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Haziran 2021 #8 akarana dedi: Bana nasil bi zarari olur VRMlerin isinmasinin. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey olmaz.
akarana dedi: Bana nasil bi zarari olur VRMlerin isinmasinin. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey olmaz.
A akarana Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 36 6 Haziran 2021 #9 yunus ama lama dedi: Genel olarak anakartın ısınır gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
yunus ama lama dedi: Genel olarak anakartın ısınır gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.