colakonur
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, MSI A320M PRO-VH PLUS anakartının hali hazırda M.2 desteği yok bende anakartın kullanım klavuzunda belirtildiği gibi PCIe 3.0 x1 yuvasına kaliteli bir dönüştürücü ile M.2 NVMe ssd takmayı planlıyorum.
Durum şu ki forumlarda biraz dolaştım anlattığım şekilde M.2 ssdyi takabilsem bile boot edemeyebilirim. Yakın zamanda BIOS sürümünü de son sürüm ile güncelledim bilginize.
Sorum şu A320M PRO-VH PLUS anakartında PCIe 3.0 x1 yuvasından takılan M.2 ssdyi boot edebilir miyim? Ayrıca PCIe yuvalarından boot edebilmenin neye göre değişkenlik gösterdiğini de merak ediyorum. Bazıları anakart bazıları ise işlemci diyor. Biri beni aydınlatsın arkadaşlar
Donanımsal bilgilerim:
Anakart: MSI A320M PRO-VH PLUS
İşlemci: Ryzen 3 1300x
Ram 8 + 8 3200Mhz Gskill Ripjavs V
Durum şu ki forumlarda biraz dolaştım anlattığım şekilde M.2 ssdyi takabilsem bile boot edemeyebilirim. Yakın zamanda BIOS sürümünü de son sürüm ile güncelledim bilginize.
Sorum şu A320M PRO-VH PLUS anakartında PCIe 3.0 x1 yuvasından takılan M.2 ssdyi boot edebilir miyim? Ayrıca PCIe yuvalarından boot edebilmenin neye göre değişkenlik gösterdiğini de merak ediyorum. Bazıları anakart bazıları ise işlemci diyor. Biri beni aydınlatsın arkadaşlar
Donanımsal bilgilerim:
Anakart: MSI A320M PRO-VH PLUS
İşlemci: Ryzen 3 1300x
Ram 8 + 8 3200Mhz Gskill Ripjavs V