1200 TL civarı kalmış olucak bi kaç gün içerisinde 1200 tlye Ram, harddisk, psu ve işlemci bakıyorum işlemciyi en son alıcam üzerine biraz daha ekleyipO 1500 TL hangi parçalar için geçerli ona göre toplayalım anakartınız ve kasanız tamam onları almışsınız elinizdek 1500 TL işlemci, RAM, ekran kartı, güç kaynağı ve harddisk için mi?
1200 TL civarı kalmış olacak birkaç gün içerisinde 1200 TL'ye RAM, harddisk, PSU ve işlemci bakıyorum işlemciyi en son alacağım üzerine biraz daha ekleyip.
Şuanlık ekran kartı bakmıyorum aslında, 2 3 hafta içerisinde işe başlıyacağım onu o zaman alıcam şuanki 1000-1200 TL arası ekran kartsız, psu Ram harddisk ve işlemci arıyorumNe demek istediğinizi tam anlayamadım ama 1500 TL bütçenize göre şöyle parçalar seçtim.
Sahibinden faturali Rx 460 oem - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 822520341
Sahibinden faturali Rx 460 oem - AMD Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
1530 TL. Anakartınız ve kasanız vardı zaten monitörünüz de vardır diye düşünüyorum bu parçaları alabilirsiniz.
Şu anlık ekran kartı bakmıyorum aslında, 2 3 hafta içerisinde işe başlıyacağım onu o zaman alacağım şuanki 1000-1200 TL arası ekran kartsız, PSU RAM harddisk ve işlemci arıyorum.
Çok teşekkür ederim bir sorum daha olucaktı, ryzen 3 1600af mi yoksa ryzen 3 2200g mi? Ve ekran kartı rx 570 falan düşünüyorumO halde böyle bir sistem toplanabilir fakat bütçeniz 1500 TL ise RX 460 Ryzen 5 1600 AF sistemi kesinlikle öneririm.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
1090 TL.
Ryzen 5 1600 af *Çok teşekkür ederim bir sorum daha olucaktı, ryzen 3 1600af mi yoksa ryzen 3 2200g mi? Ve ekran kartı rx 570 falan düşünüyorum
Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı, Ryzen 3 1600 AF mi yoksa Ryzen 3 2200G mi? Ve ekran kartı RX 570 falan düşünüyorum.
Ryzen 5 1600 AF *
Kesinlikle Ryzen 5 1600 AF'li sistemi tercih etmelisiniz. Ekran kartı RX 570 istiyorsanız, RX 460 almazsınız işinizden aldığınız maaşın bir kısmı ile ikinci el falan RX 570 bulursunuz alırsınız. Ama diğer parçaları alın kesinlikle Ryzen 5 1600 AF'li sistemdeki.Çok teşekkür ederim bir sorum daha olucaktı, ryzen 3 1600af mi yoksa ryzen 3 2200g mi? Ve ekran kartı rx 570 falan düşünüyorum
Ryzen 5 1600 af *
Kesinlikle Ryzen 5 1600 AF'li sistemi tercih etmelisiniz. Ekran kartı RX 570 istiyorsanız, RX 460 almazsınız işinizden aldığınız maaşın bir kısmı ile ikinci el falan RX 570 bulursunuz alırsınız. Ama diğer parçaları alın kesinlikle Ryzen 5 1600 AF'li sistemdeki.
Anakarttan görüntü alamaz mı? Ayrıca işe giriyormuş, maaşıyla 2. el RX 570 alabilir. Ama diyorsa yok, RX 460 o fiyata kötü değil.Ekran kartı olmadan açamaz hocam sistemi ama o da var. Geçici ekran kartı alsın bence 100 TL'ye falan.