A320M-S2H BIOS Update nasıl yapılır?

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, değerli forum sahipleri. Ryzen 3 1200'den Ryzen 5 5600'e geçtiğim için BIOS güncelleme ihtiyacı duydum. BIOS'u güncelleyeceğim fakat A320M-S2H rv 1.1 için hangisi uygun hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Buradan son sürümü indir:

Gerisi için YouTube üzerinde rehber yapılmış, sözü daha fazla uzatmaya gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bırakın son sürümü şuan ki sürümüme kadar bütün sürümleri tek tek ve indirdim ve denedim BİOS ID CHECK ERROR hatası veriyor.

Global olan linkle bizimkisi bir fark eder mi bilemeyeceğim ancak bir de şuradan dene bakalım:

Ayrıca pat diye en son sürümü indirme, eski sürümlerden birini indirip dene önce. Yine olmazsa farklı yöntemler denenir.

@crazyreign reis sen baksana bir sana zahmet işlemciyi sipariş ettim geliyor yarın Ryzen 5 5600 BIOS güncellemesi olmuyor beni bilgilendirir misin forumlarda bilginin olduğunu gördüm.

Hocam benim bios sürüm F50 işlemci olmicak galiba bu anakarta

Yine her zaman ki gibi kimse umursamadığı için kendim sorunun çözümünü buldum. Aslında sorun değil benim dikkatsizliğim. A320M-H olan anakartımı A320M-S2H sanıyordum. İndirmeden öncede revizyonuma uygun indirdim. Umarım sonradan gelen arkadaşlara yardımım dokunmuştur. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…