MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Bilgisayar açılırken anakart markası falan hiçbir şey gelmeden direkt Windows açılıyor ve delete tuşuna bastığım halde BIOS'a giremiyorum. Bayağı araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım Gigabyte A320M S2H.
Bilgisayar açılırken anakart markası falan hiçbir şey gelmeden direkt Windows açılıyor ve delete tuşuna bastığım halde BIOS'a giremiyorum. Bayağı araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakartım Gigabyte A320M S2H.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 20 Mart 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 20 Mart 2021 #3 Bilgisayarı kapat açma tuşuna bastıktan sonra ESC F1 delelete tuşlarına aynı anda hızlı hızlı bas bırak bas. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı kapat açma tuşuna bastıktan sonra ESC F1 delelete tuşlarına aynı anda hızlı hızlı bas bırak bas.
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #4 246941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlemiştim denedim olmadı. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlemiştim denedim olmadı.
Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 Bazı monitörlerde öyle bir sıkıntı var örneğin viewsonix VX2458.farklı bir monitörle deneme şansın varsa dene. Ya da Display Port varsa onunla dene. Artı 0 Eksi
Bazı monitörlerde öyle bir sıkıntı var örneğin viewsonix VX2458.farklı bir monitörle deneme şansın varsa dene. Ya da Display Port varsa onunla dene.
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 364485 dedi: Bilgisayarı kapat açma tuşuna bastıktan sonra ESC F1 delelete tuşlarına aynı anda hızlı hızlı bas bırak bas. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Kishire dedi: Bazı monitörlerde öyle bir sıkıntı var örneğin viewsonix VX2458.farklı bir monitörle deneme şansın varsa dene. Ya da Display Port varsa onunla dene. Genişletmek için tıkla... Adını verdiğin monitörü kullanıyorum Artı 0 Eksi
364485 dedi: Bilgisayarı kapat açma tuşuna bastıktan sonra ESC F1 delelete tuşlarına aynı anda hızlı hızlı bas bırak bas. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Kishire dedi: Bazı monitörlerde öyle bir sıkıntı var örneğin viewsonix VX2458.farklı bir monitörle deneme şansın varsa dene. Ya da Display Port varsa onunla dene. Genişletmek için tıkla... Adını verdiğin monitörü kullanıyorum