UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Sahibinden'den bu anakartı satın aldım. Anakartın devreleri sağlam mı? Bir de işlemci yuvasının ortasındaki parçalardan biri eksik gibi. Emin olamadığınız kısımları yakından çekebilirim.
Sahibinden'den bu anakartı satın aldım. Anakartın devreleri sağlam mı? Bir de işlemci yuvasının ortasındaki parçalardan biri eksik gibi. Emin olamadığınız kısımları yakından çekebilirim.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 1 Kasım 2021 #2 UruxUs dedi: Sahibinden'den bu anakartı satın aldım. Anakartın devreleri sağlam mı? Bir de işlemci yuvasının ortasındaki parçalardan biri eksik gibi. Eki Görüntüle 1204003 Eki Görüntüle 1204005 Emin olamadığınız kısımları yakından çekebilirim. Genişletmek için tıkla... Ortadaki çiplerden bir tanesi kesin eksik. Fotoğraflara bakıyordum böyle değil normali.
UruxUs dedi: Sahibinden'den bu anakartı satın aldım. Anakartın devreleri sağlam mı? Bir de işlemci yuvasının ortasındaki parçalardan biri eksik gibi. Eki Görüntüle 1204003 Eki Görüntüle 1204005 Emin olamadığınız kısımları yakından çekebilirim. Genişletmek için tıkla... Ortadaki çiplerden bir tanesi kesin eksik. Fotoğraflara bakıyordum böyle değil normali.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #3 wus dedi: Ortadaki çiplerden bir tanesi kesin eksik. Fotoğraflara bakıyordum böyle değil normali. Genişletmek için tıkla... Aklıma yeni geldi. Bu anakart A320M-S2H rev 2.0 modeli. Rev 2.0'larda o kısım boşmuş. İçim rahatladı.
wus dedi: Ortadaki çiplerden bir tanesi kesin eksik. Fotoğraflara bakıyordum böyle değil normali. Genişletmek için tıkla... Aklıma yeni geldi. Bu anakart A320M-S2H rev 2.0 modeli. Rev 2.0'larda o kısım boşmuş. İçim rahatladı.