KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Kasım 2019 #1 Gigabyte A320M S2H Anakartıma RGB Fan takmak istiyorum ancak bunun için Anakartta RGB çıkışı yok. RGB LED Controller | Cooler Master bu kontrolcü Anakartım ile uyumlu mudur ve sorunumu çözer mi? @Cooler Master Türkiye Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2019
Gigabyte A320M S2H Anakartıma RGB Fan takmak istiyorum ancak bunun için Anakartta RGB çıkışı yok. RGB LED Controller | Cooler Master bu kontrolcü Anakartım ile uyumlu mudur ve sorunumu çözer mi? @Cooler Master Türkiye
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 2 Kasım 2019 #2 KuoNN dedi: Gigabyte A320M S2H Anakartıma RGB Fan takmak istiyorum ancak bunun için Anakartta RGB çıkışı yok. RGB LED Controller | Cooler Master bu kontrolcü Anakartım ile uyumlu mudur ve sorunumu çözer mi? @Cooler Master Türkiye Genişletmek için tıkla... Bu tarz kitler anakarttan bağımsız da çalışıyor. O yüzden çoğu sistemle uyumlu.
KuoNN dedi: Gigabyte A320M S2H Anakartıma RGB Fan takmak istiyorum ancak bunun için Anakartta RGB çıkışı yok. RGB LED Controller | Cooler Master bu kontrolcü Anakartım ile uyumlu mudur ve sorunumu çözer mi? @Cooler Master Türkiye Genişletmek için tıkla... Bu tarz kitler anakarttan bağımsız da çalışıyor. O yüzden çoğu sistemle uyumlu.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Kasım 2019 #3 55superx dedi: Bu tarz kitler anakarttan bağımsız da çalışıyor. O yüzden çoğu sistemle uyumlu. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Bunun gibi başka bir kit var mıdır ? Fiyatı daha ucuz olan .
55superx dedi: Bu tarz kitler anakarttan bağımsız da çalışıyor. O yüzden çoğu sistemle uyumlu. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Bunun gibi başka bir kit var mıdır ? Fiyatı daha ucuz olan .
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 2 Kasım 2019 #4 MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Fiyatı MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu olabilir. Daha da ucuz olsun derseniz AliExpress üzerinden 40-50 TL civarına da alabilirsiniz.
MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Fiyatı MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu olabilir. Daha da ucuz olsun derseniz AliExpress üzerinden 40-50 TL civarına da alabilirsiniz.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Kasım 2019 #5 55superx dedi: MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Fiyatı MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu olabilir. Daha da ucuz olsun derseniz AliExpress üzerinden 40-50 TL civarına da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İncehesap'ta 147 TL'ye buldum ancak açıklamada ''Adreslenebilir RGB kontrolcüsü, anakartınızdaki JRAINBOW (3pin) pin başlığı ile eşleştirilmelidir. '' yazıyor. Sanıyorum ki JRAINBOW Pin başlığı Anakartımda bulunmuyor. Aliexpress gibi yerlerde nasıl bulacağım ? Yani tam olarak ne yazmam gerekiyor ?
55superx dedi: MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Fiyatı MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu olabilir. Daha da ucuz olsun derseniz AliExpress üzerinden 40-50 TL civarına da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İncehesap'ta 147 TL'ye buldum ancak açıklamada ''Adreslenebilir RGB kontrolcüsü, anakartınızdaki JRAINBOW (3pin) pin başlığı ile eşleştirilmelidir. '' yazıyor. Sanıyorum ki JRAINBOW Pin başlığı Anakartımda bulunmuyor. Aliexpress gibi yerlerde nasıl bulacağım ? Yani tam olarak ne yazmam gerekiyor ?