shelbysss Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 14 3 Şubat 2020 #1 İnternette A320M S2H anakartta Ryzen ile OC yapılabileceğine dair şöyle bir video paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğruluğu var mıdır arkadaşlar?
İnternette A320M S2H anakartta Ryzen ile OC yapılabileceğine dair şöyle bir video paylaşılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğruluğu var mıdır arkadaşlar?
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Şubat 2020 #2 Bazı modlamalar ile yapılabiliyor diye biliyorum ama sonuçta anakart A320 o yüzden OC yapabilseniz bile pek stabil çalışmayacaktır.
Bazı modlamalar ile yapılabiliyor diye biliyorum ama sonuçta anakart A320 o yüzden OC yapabilseniz bile pek stabil çalışmayacaktır.
T Tuna06711 Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 384 Çözümler 3 3 Şubat 2020 #3 Evett yapılabiliyor Türkiye de de donanım arşivi yaptı diye biliyorum ama ne kadar güvenilir orasını bilemem
Evett yapılabiliyor Türkiye de de donanım arşivi yaptı diye biliyorum ama ne kadar güvenilir orasını bilemem
shelbysss Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 14 3 Şubat 2020 #4 Tuna06711 dedi: Evett yapılabiliyor Türkiye de de donanım arşivi yaptı diye biliyorum ama ne kadar güvenilir orasını bilemem Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi MSİ modeline yaptı. Benim kullandığım Gigabyte.
Tuna06711 dedi: Evett yapılabiliyor Türkiye de de donanım arşivi yaptı diye biliyorum ama ne kadar güvenilir orasını bilemem Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi MSİ modeline yaptı. Benim kullandığım Gigabyte.
darkcald Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #5 Gigabyte App ile RAM OC edliyor ama CPU aklıma gelmedi denemek gerekli F50 BIOS ile belki izin verilmiştir.
Gigabyte App ile RAM OC edliyor ama CPU aklıma gelmedi denemek gerekli F50 BIOS ile belki izin verilmiştir.