A320M sistemde overclock yapılır mı?

wlobal garming

Decapat
Oynadığım oyunda benimle aynı parçaların benchmark testini izlediğimde videolardakiler 120-130 FPS alırken ben ortalama 60 alıyorum. Overclock yapmak isteyip araştırma yaptım ama herkes adım adım ne yapılması gerektiğini söylemek yerine düzgün çalışana kadar deneyin ya demekten başka bir şey yapmıyor videolardakiler OC yapacağız evet yaptık şimdi oyun testine geçelim diyor sadece ben de denemek için CPU MHz'i 3000'e çektim voltajı hiç oynamadım yeniden başlata bastığımda seste bozulmalar oldu yeniden başladı ve bilgisayar şu an açılmıyor. BIOS pilini çıkarıp takmayı deneyeceğim volajı oynamadığım için bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

A320M anakartlar OC desteklemiyor diyorlar bu doğru mu? Eğer yapılabiliyorsa adım adım gerçekten düzgün bir şekilde anlatan rehber nereden bulabilirim veya yardımcı olabilecek biri var mı? Çünkü dediğim gibi internette yüzlerce sözde rehber var ama bir şeyleri arttırdık arkadaşlar siz de yavaş yavaş arttırarak deneyin bay bay demekten başka bir şey yapmıyorlar.

Anakart Gigabyte A320M
İşlemci R5 1600
GPU RX 570

OC yapamazsın. Yapabilecek olsan da alacagın FPS Max 70'e falan cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…