E emre gkcgz Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 A320M S2H Gigabyte anakartım var. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 18 Ocak 2022 #2 Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim. Çözüldü: Gigabyte A320M TPM destekliyor mu? Başlıkta gördüğünüz model. Destekliyor mu TPM 2.0 ayarını? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim. Çözüldü: Gigabyte A320M TPM destekliyor mu? Başlıkta gördüğünüz model. Destekliyor mu TPM 2.0 ayarını? www.technopat.net
KS KS E emre gkcgz Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 Enabled zaten o Secure Boot'su açmayı denediğim zaman UEFI diye bir hata alıyorum stepu user falan alıyorum olmuyor. Artı 0 Eksi
Enabled zaten o Secure Boot'su açmayı denediğim zaman UEFI diye bir hata alıyorum stepu user falan alıyorum olmuyor.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 18 Ocak 2022 #4 emre gkcgz dedi: Enabled zaten o Secure Boot'su açmayı denediğim zaman UEFI diye bir hata alıyorum stepu user falan alıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumun UEFI'mi, anakartta UEFI+Legacy gibi bir seçenek varsa sadece UEFI yap. Artı 0 Eksi
emre gkcgz dedi: Enabled zaten o Secure Boot'su açmayı denediğim zaman UEFI diye bir hata alıyorum stepu user falan alıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumun UEFI'mi, anakartta UEFI+Legacy gibi bir seçenek varsa sadece UEFI yap.