A320M Yeni RAM takınca ekran gelmiyor

Reckle2

Centipat
Daha fazla  
Ben yeni RAM aldım XPG 3200MGHZ 8 GB RAM anakartım da 3200 destekliyor A320M ama RAM takınca ekran gelmiyor. Eski 2133 MHz takınca ekran geliyor nedeni ne olabilir?

MHz farkından olmuştur, bana da oldu aynısı. Ekran gelmiyorsa anakartın tek kilidi var slotta, RAM'i sertçe bastırın sonra kontrol edin sağlammı diye. Ve BIOS'dan XMP ayarı yapın.

@Alperen Kosar tam nasıl yapıcağımı detaylı yazma şansınız var mı? Ben tam anlamıyorum ama anlatırsanız yapabilirim.

MHz farkından olmuştur, bana da oldu aynısı. Ekran gelmiyorsa anakartın tek kilidi var slotta, RAM'i sertçe bastırın sonra kontrol edin sağlammı diye. Ve BIOS'dan XMP ayarı yapın.

Tam nasıl yapacağımı söylemişsin baştan. Ben çok bilmiyorum da anlatırsan yapabilirim.

Tam nasıl yapacağımı söylemişsin baştan. Ben çok bilmiyorum da anlatırsan yapabilirim.

Ben çok uğraşmıştım BIOS reset falan hatta RAM bozuk sanmıştım ama hiç öyle değilmiş RAM'i sertçe bastırdım sonra kontrol ettim çektim RAM'i hiç sallanma çıkma olmuyor açıyorsun PC'yi direk BIOS'a giriyorsun gerisini biliyosundur zaten XMP ayarını falan yapıyorsun. (ceza yedim o yüzden yazamadım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…