RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #21 Sakuya Izayoi dedi: Aslında kullanıma kozmetik dışında bir etkisi olmaması lazım. Çok rahatsız etmiyorsa götürdüğü yere kadar kullanabilirsiniz, bu da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman artık zaten oluşmuşsa full parlaklıkta kullanabilirim degil mi? Sadece_Emre dedi: Hocam o sizin genel kullanımınıza bağlı bir durum. O durum ne yaparsanız yapın düzelmez. Ekran değişimi şart. İz kaybolmuş gibi görünse bile bir yarım saat sonra tekrar olur. Genişletmek için tıkla... Evet şart ama orta segment cihaza ekran değişimi yapılmaz zaten 6 binden aşağı isteyeceklerini sanmıyorum değmez. Damon Salvatore dedi: Arkadaşımın iPhone 12'sinde var şu an aktif olarak. Eski cihazım olan mi 8'de de ben yaşamıştım pil kısmında AMOLED yanığı. Genişletmek için tıkla... Olsun veya olmasın artık Samsung'dan hayatım boyunca ne cihaz alacağım ne de önereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Sakuya Izayoi dedi: Aslında kullanıma kozmetik dışında bir etkisi olmaması lazım. Çok rahatsız etmiyorsa götürdüğü yere kadar kullanabilirsiniz, bu da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman artık zaten oluşmuşsa full parlaklıkta kullanabilirim degil mi? Sadece_Emre dedi: Hocam o sizin genel kullanımınıza bağlı bir durum. O durum ne yaparsanız yapın düzelmez. Ekran değişimi şart. İz kaybolmuş gibi görünse bile bir yarım saat sonra tekrar olur. Genişletmek için tıkla... Evet şart ama orta segment cihaza ekran değişimi yapılmaz zaten 6 binden aşağı isteyeceklerini sanmıyorum değmez. Damon Salvatore dedi: Arkadaşımın iPhone 12'sinde var şu an aktif olarak. Eski cihazım olan mi 8'de de ben yaşamıştım pil kısmında AMOLED yanığı. Genişletmek için tıkla... Olsun veya olmasın artık Samsung'dan hayatım boyunca ne cihaz alacağım ne de önereceğim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.465 Makaleler 4 Çözümler 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #22 Sizin tercihiniz hocam.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 30 Haziran 2025 #23 RFCkuso dedi: Hocam o zaman artık zaten oluşmuşsa full parlaklıkta kullanabilirim degil mi? Genişletmek için tıkla... Bu sefer de başka şeylerin izi kalmaya başlar ama.
RFCkuso dedi: Hocam o zaman artık zaten oluşmuşsa full parlaklıkta kullanabilirim degil mi? Genişletmek için tıkla... Bu sefer de başka şeylerin izi kalmaya başlar ama.