A33 cepte açılıyor

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhaba, telefonum pantolonumun cebindeyken açılıyor ve saçma şeyler yapıyor. Ac*l durum servisine giriyor, arkadaşlarımı görüntülü arıyor, Play Store'a giriyor, SMS yazıyor ve değişik olarak ekran görüntüsü alıyor. Parmak izi, yüz tanıma ve pin var, buna rağmen girebiliyor. Bu neden olur, nasıl çözebilirim?
Aldığı SS'lerden birkaçı:

1674486491555.jpeg

1674486521030.jpeg

1674486528110.jpeg

1674486540383.jpeg

Bende de aynı şey oluyor telefonu elime bir alıyorum 10dk boyunca kilitli oluyor kendi kendine hatalı şifre girip duruyor.

Arkadaşlar yazdığınız hiçbir şey parola ve yüz tanımanın nasıl aşıldığını açıklamıyor.

Ya telefonda yazılımsal bir sorun var, ya da telefonu koyarken parmak izinden tutarak koyuyorsunuz ve cepte durduğu sürece zaten ekranı açık oluyor.

Arkadaşlar yazdığınız hiçbir şey parola ve yüz tanımanın nasıl aşıldığını açıklamıyor.

Ya telefonda yazılımsal bir sorun var, ya da telefonu koyarken parmak izinden tutarak koyuyorsunuz ve cepte durduğu sürece zaten ekranı açık oluyor.
Yok hocam, fark ettikten sonra özellikle kitleyip cebime koydum. Parmağım değmedi, yine de açılmış. Kötü amaçlı yazılım var mı diye tarama yaptım, o da yok.

Bir de SS alıyor, bu nasıl olabilir ki? Sadece yan tuşlardan alınmıyor mu? Çok zor bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı