A33 ısınıyor

Ömer Öztürk23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba A33 telefona sahibim 2 aylık fakat normal kullanımda isiniyor. Kiliftan olabilirmi ya da yaz ayındayız kilif zaten dandik. Oyunda pek oynamıyorum. Güncelleme gelirse isinma sorunu düzelir mi? Güzel telefon.

Son düzenleme:
Bir telefonun ısınması kadar doğal bir durum yok. Tabii sıcaklar önemli bu konuda ama genel olarak telefonlar oyunlarda belli bir sıcaklıkta hissedilirler.

Normal yanı sıkıntı yok.

Normaldir hocam. Çok titizseniz ısısını ölçmek isterseniz CPU Monitor - temperature - Apps on Google Play uygulamasını kullanabilirsiniz. İdeal sıcaklık en fazla 60 derecedir. Üstüne dikkat etmelisiniz. Şu an sıcaklığına bakıp beni bilgilendirirseniz iyi olur.
Aşırı ısınmasını istemiyorsanız:
1) Yarınlar yokmuş gibi saatlerce oynamayın!
2) Kesinlikle şarjda kullanmayın!

Üstteki de benim sıcaklıklar hocam. Batarya 39, işlemci 42 dereceymiş.

Son düzenleme:
Ben de 2 aydır kullanıyorum ve günlük kullanımda ısınma gibi bir derdim yok. İşlemci ısı sınırlandırılması kaldırılmış halde Genshin'de en fazla 42 derece gördüm ölçtüğümde. Onun dışında yaz aylarındayız ve 2-3 saat sosyal medya sonrası rahatsız etmeyen bir ısı oluşması da gayet doğal.

Isı değeri normal kullanımda 30 falan, oyunda 41.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…