Zeki Altay
Hectopat
Pil performansı istiyorum ya işlemci de arayuzde dolanirken takılmasa iyi olur sanırım.Eskiden poco x3 pro vardi şarjı 1 gün gitmiyordu anneme verdim
A 56 al o zaman güzel cihazPil performansı istiyorum ya işlemci de arayuzde dolanirken takılmasa iyi olur sanırım.Eskiden poco x3 pro vardi şarjı 1 gün gitmiyordu anneme verdim
Pil performansı istiyorum ya işlemci de arayuzde dolanirken takılmasa iyi olur sanırım. Eskiden POCO X3 Pro vardi şarjı 1 gün gitmiyordu anneme verdim.
Honor 400 güzel cihazdır o zaman. Arayüz bakımından Samsung'a göre daha iyi. Ve işlemcinin tükettiği enerji Honor'da daha az, hem de Honor'un bataryası daha büyük. Yani her türlü Honor daha uzun süre gidecek. Honor 400 80 watt, A56 45W. Yani bu bilgiler epey sitesinde var. O yüzden daha fazla şey belirtmek istemiyorum. Eğer oyun oynarım diyorsanız ikisi arasından Honor 400 seçin. Snapdragon işlemciler daha optimize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.