A33 satılıp ne alınmalı?

Pil performansı istiyorum ya işlemci de arayuzde dolanirken takılmasa iyi olur sanırım.Eskiden poco x3 pro vardi şarjı 1 gün gitmiyordu anneme verdim

Pil performansı istiyorum ya işlemci de arayuzde dolanirken takılmasa iyi olur sanırım. Eskiden POCO X3 Pro vardi şarjı 1 gün gitmiyordu anneme verdim.

Honor 400 güzel cihazdır o zaman. Arayüz bakımından Samsung'a göre daha iyi. Ve işlemcinin tükettiği enerji Honor'da daha az, hem de Honor'un bataryası daha büyük. Yani her türlü Honor daha uzun süre gidecek. Honor 400 80 watt, A56 45W. Yani bu bilgiler epey sitesinde var. O yüzden daha fazla şey belirtmek istemiyorum. Eğer oyun oynarım diyorsanız ikisi arasından Honor 400 seçin. Snapdragon işlemciler daha optimize.

Evet testlerini bende izledim video bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Paket anlamında farklılıklar vardı biri işlemciye daha fazla güç veriyor burn testlerde biri de ekran kartı tüketim dhaa az SD de ama Honor güncelleme konusunda falsolu yurt dışı ile TR arasında fark var söz olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…