Selam. Telefonumu değiştirmek istiyorum. Ya A33 ya da A53 almayı düşünüyorum. Bu ikisi arasında RAM dışındaki farkları nelerdir? Acaba? Kullananlar yorumları da yazarsa sevinirim.
Selam. Telefonumu değiştirmek istiyorum. Ya A33 ya da A53 almayı düşünüyorum. Bu ikisi arasında RAM dışındaki farkları nelerdir? Acaba? Kullananlar yorumları da yazarsa sevinirim.
Telefonda ne yapıyorsun? Sadece sosyal medya falansa A33 de yeterlidir. Oyun oynayacaksan bile ikisinin arasındaki performans farkı az. Yine de sana kalmış tabii.
A53 özellikle kamera olarak daha iyi. İşlemci olarak aynı diye biliyorum. Bende A33 5G var. Genel olarak yeterli. Zaten bunlar genel olarak oyun amaçlı değil.
İkisi arasından A33 mantıklı. A53 alınacak bir model değil, o fiyata onun yerine A52s var. O işlemci olarak çok daha güçlü bir model. Kamera olarak da A53 biraz daha iyi sadece.
Oyun amaçlı ise 2.el K30, K40 gibi modellere bakılabilir Snapdragon 865 olan modeller gelebilir o fiyatlara onun dışında günlük ve genel kullanım için fiyat farkına değmez A33 5G alın geçin.