Bütçe
Max A34 alabilecek kadar.

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Özellikle telefonu kullananlar yorumlarsa sevinirim. Önceliğim işlemci>batarya>kamera şeklinde. İşlemci ve batarya: Telefonu sık kullanırım. Oyun oynarım.
Kamera: Özellikle belge tarattığım için net ve keskin olmalı. Parasına değmeli.
Bu fiyata A34'ten daha iyi sıfır telefon var mı? A34'ün kamerasını özellikle merak ediyorum. Çünkü birçok kötü yorum okudum. Özellikle karanlık ortam performansı çok kötü diyorlar. Gerçekten öyle mi? Daha iyi anlamam açısından Redmi 9 veya Redmi Note 9 ile kıyaslarsanız cihazın işlemci, batarya, kamera performansını daha iyi anlamış olurum.

S20 FE çalınınca ona geçmiştim üst segment bir telefondan geçerseniz gerçekten kötü hissettiriyor yani tam kaba bir dille anlatacak olursam flu çekiyor bir tık ama Pro moduyla sorunu en aza indirebilirsiniz onun dışında ekran ve işlemci performansı gayet yeterli.

Abimde A34 var şöyle diyeyim oyun performansı ve ekran performansı çok iyi ama kamerası acayip kötü. Yani benim Redmi Note 8 Pro ile kafa kafaya bir kamerası var.

Redmi Note 8 Pro da var elimde ve A34'ün kamerasıyla Note 8 Pro'nun kamerası arasında azımsanmayacak bir fark var bana göre Note 8 Pro'da hatlar daha az belirginken A34 de daha detaylı.

@Erdym sen bir de 64m kamera ile bak. kesinlikle A34'ten bir farkı yok.

Siz arka kameradan bahsediyorsunuz sanırsam . Eğer böyleyse size katılıyorum çünkü macro ve yüksek Zoom değerleri dışında gözle görülen fazla bir fark yok fakat ön kamera da aşırı sırıtıyor Redmi Note 8 Pro'da. Yüksek ışık olmadan Note 8 Pro ile çekim yaparsanız başka biri gibi çekiyor.

Tamam şimdi anlaşıldı evet arka kameradan bahsediyorum. Ön kamera olarak fark atıyor A34.

@techno_tr şu an elimde Redmi Note 8 Pro ve A34 var o fiyat civarında isterseniz fotoğraf çekebilirim ama telefonları bulmam lazım.

Kamerada MP Her şey demek değildir bütçesinde iyi telefondur. Xiaominin Redmi ve poco serisi alınmaz kronik çöp seriler. Mi serisini önerebilirim illaki alınıcaksa ama eski telefonları almak ne kadar mantıklı A34 iyi cihazdır.

@techno_tr şu an elimde Redmi Note 8 Pro ve A34 var o fiyat civarında isterseniz fotoğraf çekebilirim ama telefonları bulmam lazım.
Çekebilirseniz sevinirim. Birde imkanınız varsa CamScanner ile de kitap vb. fotoğrafı çekip atabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. Çok sık kullanacağım bir uygulama çünkü.

Tamam şimdi anlaşıldı evet arka kameradan bahsediyorum. Ön kamera olarak fark atıyor A34.
Benim için önemli olan arka kamera. Çoğunlukla belge taratacağım. Fotoğrafların net ve keskin olması konusunda biraz takıntım var.

Yurtdışı takıntınız var mı? Mİ13T alın geçin hocam o iki cihazın da 5-6 kat üstünde bir telefon.
Kamera olarak demiyorum bile çok çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…