Bütçe
Max A34 alabilecek kadar.
O kadarda değil net ve keskin tabiki sadece klasmanına göre biraz düşük kalıyor.

Yurtdışı takıntınız var mı? Mİ13T alın geçin hocam o iki cihazın da 5-6 kat üstünde bir telefon.
Kamera olarak demiyorum bile çok çok daha iyi.
Yurtdışı takıntım yok. Ama Xiaomi'ye mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Bendeki her iki cihazda da şarj,donma,takılma,kasma, kendini yeniden başlatma gibi sıkıntılar var. Kamerada da görüntülerken iyi çektikten sonra bulanıklaşıyor fotoğraflar. Mİ13T nasıldır bilmem ama Xiaomi olması tedirgin ediyor. Güncelleme konusunu söylememe gerek bile yok sanırım.

@Erdym Sen birde 64M kamera ile bak. Kesinlikle A34'den bir farkı yok.
A34 ile Redmi Note 8 Pro kamerasi arasinda cok fark var. 64 MP, isik azaldikca cok daha kotu ceker zaten. Gun isiginda da genellikle renkleri cok sature yapiyor.

Not: Önceden baktıysanız değiştirdim çünkü yanlış fotoğrafları koymuşum şu an doğru hali bu bilginize.
A34:

Redmi Note 8 Pro:
Uyarı: Alttaki bu görsel de camscanner da yamuk çıkmış düz bir kitapla denedim yine düz çıkıyor uygulamadan kaynaklı bir sorun olmuş sadece.

Bana göre Redmi Note 8 Pro ön ve arka kamerasında ciddli anlamda aşırı flu var.

Hocam ben Redmi Note 9S kullanıyorum (6 GB RAM'lik modeli) çok memnunum istediğiniz her şeyde fazlasıyla tatmin eder ve bence A34'e o fiyatı verecğinize not 9S 6 GB RAM alın daha iyi.

A34 ile Redmi Note 8 Pro kamerasi arasinda cok fark var. 64 MP, isik azaldikca cok daha kotu ceker zaten. Gun isiginda da genellikle renkleri cok sature yapiyor.
Işıksız ortamda öyle ama normal bir ortamda çok fazla fark olmuyor. Ben zaten Note 8 Pro'nun kamerasını savunmuyorum sadece A34'ün kamerasının segmentine göre kötü olduğunu söylüyorum.

A34 daha iyi duruyor. Bir sorum olacak CamScanner ile çekerken kalite ayarı (çözünürlük-üst kısımdan ayarlanıyor-)kaç M'deydi ve en fazla kaç M'destekliyor? Ve son olarak zoom yaptınız mı?

@Erdym

@techno_tr @Erdym müsaitseniz sorularımı cevaplayabilir misiniz?

Son düzenleme:

Zoom yapmadım ama A34 Zoom tarafında daha iyi. Ek olarak Note 8 Pro 16m desteklerken A34 de 16m gösteriyor fakat A34 de ekstra şöyle bir özellik var kendi galerisinde Camscanner'ın yaptığı işi dahili olarak sağlıyor.

Yardımların için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…