A34 kılıf önerisi

MutluPatates

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Samsung Galaxy A34 telefonuma kılıf almak istiyorum. Attığım linkteki kılıfı beğendim ama verdiğim paraya değip değmeyeceğini bilmiyorum bu marka hakkında bilginiz var mıdır? Farklı kiliflar da önerebilirsiniz bütçem maksimum 300TL. Bir de bu kılıfın manyetik emme dediği nedir anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Samsung Galaxy A34 telefonuma kılıf almak istiyorum. Attığım linkteki kılıfı beğendim ama verdiğim paraya değip değmeyeceğini bilmiyorum bu marka hakkında bilginiz var mıdır? Farklı kiliflar da önerebilirsiniz bütçem maksimum 300TL. Bir de bu kılıfın manyetik emme dediği nedir anlamadım.
AliExpress'te aynı kalitede ve daha ucuz kılıflar eminim vardır, sizin için bakıp geliyorum.

AliExpress'te aynı kalitede ve daha ucuz kılıflar eminim vardır, sizin için bakıp geliyorum.
Birkaç renk alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Böyle tarz istemiyorum ya daha sade ama desenli bir şeyler arıyorum deseni beğendim için almayı düşünmüştüm zaten.

Birkaç renk alabilirsiniz.

Bu kılıfın tasarıma sahip kilif bende var desenli bir şeyler arıyorum.

Kılıf aldın mı hocam?

Kılıf aldın mı hocam?

Evet kendim bahsettiğim kılıfı aldım gri olanını aldım ama yeşilede benziyor belki yeşil gondermislerdir emin olamadım. Kılıf hakkında hissiyatı bence güzel, elde çok kaymiyor yan taraflarına kaymamasi için sanırım şerit gibi bir ayrıntı var. Tuş hissiyatı guzel. Kilifin deliklerinde kayma gibi bir sorun yok tam yerine uyuyor sadece hoparlör kısmını farklı yapmışlar yuvarlak sekilde delik kısımlar var. Darbeden koruyor mu orasını çok bilemiyorum ben düşünmedim telefonu ama arkadaşımada almıştım çok düşürdüm dedi ama sıkıntı çıkmamış onda sadece deri kısmında birkaç nokta gibi fark edilen şeyler vardı nasıl olduğunu bilmiyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı