Arkadaşlar yurtiçi Samsung A34 5G telefonumu satıp Yurtdışı İphone 11 beyaz (İçi açılmamış sağlam) almak istiyorum. A34 te kameradan arayüz akıcılığından falan memnun değilim sizce bu mantıklı olur mu? Yurtdışı olayını pek takmıyorum aramaları eski telefonum ile yaparım büyük ihtimalle.
Arkadaşlar yurt içi Samsung A34 5G telefonumu satıp yurt dışı iPhone 11 beyaz (İçi açılmamış sağlam) almak istiyorum. A34'te kameradan arayüz akıcılığından falan memnun değilim sizce bu mantıklı olur mu? Yurt dışı olayını pek takmıyorum aramaları eski telefonum ile yaparım büyük ihtimalle.
Arkadaşlar yurt içi Samsung A34 5G telefonumu satıp yurt dışı iPhone 11 beyaz (içi açılmamış sağlam) almak istiyorum. A34'te kameradan arayüz akıcılığından falan memnun değilim sizce bu mantıklı olur mu? Yurt dışı olayını pek takmıyorum aramaları eski telefonum ile yaparım büyük ihtimalle.
Mevcut telefonun iyi, değiştirme bence. Eğer değiştirmek istiyorsan 11 alınmaz ben 12'lere bile kuşkuyla bakıyorum. Alacaksan az daha ekle Samsung'un da farklı güzel bir modelini al veya Huawei de olabilir.
Kuzenimde 11 Pro Max mevcut hocam yani genel olarak kamerası falan hoşuma gidiyor diye düşündüm. Benimkinin kamerasından pek memnun değilim bir de iOS yazılımını seviyorum.
Mevcut telefonun iyi değiştirme bence eğer değiştirmek istiyorsan 11 alınmaz ben 12'lere bile kuşkuyla bakıyorum alacaksan az daha ekle Samsung'unda farklı güzel bir modelini al veya Huawei de olabilir.
Kuzenimde 11 Pro Max mevcut hocam yani genel olarak kamerası falan hoşuma gidiyor diye düşündüm. Benimkinin kamerasından pek memnun değilim bir de iOS yazılımını seviyorum.
Normalde 13 düşünüyordumda yurt dışı pahalılar hocam.