A34 satılıp İphone 11 alınır mı?

Daha önce iPhone kullanmadıysanız deneyim olması adına alabilirsiniz bence, kondisyonu da çok önemli cihazın tabi ki. Bunun dışında dramatik bir düşüş olacağı görüşündeyim.
Gelen önerilerden sonra almamayı düşünüyorum ama daha önce iphone kullandım.

Kuzenimde 11 pro max mevcut hocam yani genel olarak kamerası falan hoşuma gidiyor diye düşündüm. Benimkinin kamerasından pek memnun değilim bir de ios yazılımını seviyorum.
Hocam alırsanız sonradan kafanızın ağrıyabileceği görüşündeyim.Bunun birde görünmeyen yüzü var.

@LuisB4y Verilen yanıtlarda kuru kuruya geçilmez denmiş genel olarak birkaç tanesi hariç. Aslına bakarsanız bence de değmez ancak kişi hayatında hiç iOS kullanmadıysa sadece heves atmak için alabilir bence eski de olsa bir cihazı. Evet cihaz eski, yolun sonuna yaklaşıyor resmi destek olarak ancak beklenti de önemli. Telefonu ne için kullanacaksınız? Ekran kalitesi konusunda kaybınız olacak, ekran çözünürlüğü düşecek, ekran yenileme hızı düşecek. Kamera konusunda geriye gideceksiniz. Ham performans olarak ileri atacak cihaz kendini elinizdeki cihaza göre ancak üretici yazılımının son sürümlerine yaklaştıkça Apple cihazlar yavaşlatılır bu gerçek bir durum maalesef. Elinize geçecek cihaz gerçekten hiç açılmadıysa pilini de değiştirmeniz gerekecek büyük ihtimalle ki hiçbir zaman eski cihazınızda bulunan pil ömrüme ulaşamayacaksınız belkide.

Haklısınız minimum 13 bakmalıyım diye düşünüyorum artık. Kamera ve yazılım olarak memnun değilim sadece telefonumdan.

Bütçeyi artırabilir seniz 12 yd veya 12 pm yd ye bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…