A34 telefon One UI 7'ye güncellenmeli mi?

l.eScobar

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç inceleme videolarını falan izledim, güncelleme güzel ama bazı kullanıcılar ısınıyor, şarjım hızlı bitiyor gibi geri dönüşler yapmış. Sizlere de sormak istedim. Şu an telefonumda yazılım olarak One UI 6.1 var One UI 7'ye güncellenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam S23 FE modelim var , güncelleme ile birlikte bende bazı problemler gördüm , şu anlık hem cihazınız hem sürümün bazı hataları nedeniyle geçmemeniz daha mantıklı olacaktır.

Ben geçtim de o detaylara pek dikkat etmedim. Arayüz cilalanmış, simgeler falan biraz iOS'taki gibi olmuş, o kadar. Bazı alışkanlıklar da değişmiş, üst pencere ve kapatma tuşu işlevi gibi, ama geri çevrilebiliyor. Eski yazılımlarla işiniz yoksa geçilebilir. Aynı zamanda geçilmeyebilir de, size kalmış...

Eskiye geri nasıl döndürüyoruz

Aynı cihazı kullanıyorum şarj biraz daha hızlı bitiyor ama güncellik ve yeni özellikler için geçilir bence.

Peki ısınma sorunu durumu ne?

Isınma durumuna dikkat edince ben de fark ettim ama mevsimle mi alakalı yoksa yazılım faktörü mü ayırt etmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…