A34 video oynatıcısı uygulamasını nasıl varsayılan yapabilirim?

Daha fazla  
Selam,
Uzun süredir S7 Edge kullanıyordum. Geçen gün A34 aldım. Bilirsiniz kullanıcı alışkanlıkları önemli bir konu. Ben S7 Edge kullanırken galerideki videoların varsayılan oynatıcısı, telefona gömülü gelen video oynatıcı programı idi. Şimdi A34'e geçince yine aynı deneyimimin devam etmesini istiyorum. Ancak galerideki albümlerde gezerken videoları açmak istediğimde galeri kendisi oynatıyor. Video oynatıcı oynatmıyor. Video oynatıcı programı varsayılan olarak ayarlı:

Bahsettiğim video oynatıcının hangisi olduğunun daha rahat anlaşılabilmesi için Galaxy Store'dan ekran görüntüsü ekliyorum:

Ayrıca şöyle de bir şey var:
Dosyalarımda bir video açarsam bu uygulamada açıyor. Ama dediğim gibi galeride albümü gezerken videoya gelince otomatik oynamaya başlıyor.

Merhaba hocam izlemek istedigin videoyu AC ve video oynaticisinda oynata bas artık ya da videonun ustune bas otomatik olarak video oynaticiya gecer. Eger hicbiri olmazsa dosyalar kismindan video oynatici ile video izleyebilirsin.

Merhaba hocam izlemek istedigin videoyu AC ve video oynaticisinda oynata bas artık ya da videonun ustune bas otomatik olarak video oynaticiya gecer. Eger hicbiri olmazsa dosyalar kismindan video oynatici ile video
Alltaki 3 cizgiden

Hocalarım ikinize de çok teşekkür ederim, istediğim oldu.
Ancak bir isteğim daha var. Videoyu bıraktığım yeri hatırlama gibi bir ayar var mı? Mesela diyelim ki video 1 saat. Ben Videoyu en son 43:12'de bırakmışım. Yani videodan çıkmışım. Tekrar dönüp açtığımda 43:12'den devam edecek şekilde ayarlayabilir miyim? Eğer varsa öyle bir şey benim için çok iyi olur.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam maalesef Samsung performans arayuz akicilik konusunda cok iyi ve yenilikci isler yapmis bir sirket ama ne yazikki kamera ve kamera icin kullanilan uygulamalar konusunda rakiplerinin bayağı gerisinde kalıyor s serisi haric eger cok fotograf video ceken insanlardan biresiyseniz Samsung'a ve m serileri cok dogru adresler degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…