A34 virüsten korunmak için ne yapılabilir?

abdullah1997

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,
Anneme A34 telefon aldım video izleyip gazete falan okuyor. Fakat daha önce akıllı telefon kullanmadı bunları yaparken telefona virüs vs girebilir mi? Korumak için ne yapabiliriz? Yüksek limitli kartları var.

Merhaba,
Anneme A34 telefon aldım video izleyip gazete falan okuyor. Fakat daha önce akıllı telefon kullanmadı bunları yaparken telefona virüs vs girebilir mi? Korumak için ne yapabiliriz? Yüksek limitli kartları var.
Düzgün sitelerden gazete okursa neden bir şey olsun ki?
Korumak için yardımcı virüs programları kullanılabilir.

Hocam ilk olarak .APK gibi uzantılı dosyalar indirmemesi lazım (güvenli siteler hariç). Annenizin de yaşlı olduğunu varsayarak bunları bilemeyeceğini düşünüyorum. Bunun için iyi bir antivirüs kullanabilirsiniz. Saçma sapan reklamları engellemek için de reklam engelleyici kullanabilir anneniz.

Merhaba,
Bir kere samsung'un kendi knox yazılımı var ve mcafee tarafından destekleniyor neden antivirüs yüklesin ki arada bir telefoa virüs taraması yapsa yeter ayrıca bence en fazla reklam virüsü bulaşır telefona

Technopat Haberler

Geri
Yukarı