7 749580 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 265 31 Ocak 2024 #11 Samsung telefonlar 25W süper hızlı şarjı her şarj aletinden olmuyor. SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr
Samsung telefonlar 25W süper hızlı şarjı her şarj aletinden olmuyor. SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr
fbaran Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2024 #12 749580 dedi: Samsung telefonlar 25W süper hızlı şarjı her şarj aletinden olmuyor. SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar pahalı?
749580 dedi: Samsung telefonlar 25W süper hızlı şarjı her şarj aletinden olmuyor. SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar pahalı?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 31 Ocak 2024 #13 Fiyat farkına kesinlikle değiyor, A34 tercih edin.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 31 Ocak 2024 #14 A34'ü hızlı şarj ile eski samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper Hızlı Şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı.
A34'ü hızlı şarj ile eski samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper Hızlı Şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı.
7 749580 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 265 31 Ocak 2024 #15 fbaran dedi: Neden bu kadar pahalı? Genişletmek için tıkla... Orijinal. USB 3.0 destekliyor. Dolar kuru. astegon dedi: A34'ü hızlı şarj ile eski Samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper hızlı şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Hangisiydi Spigen'in? astegon dedi: Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Şarj aletini takınca ekranda ne yazıyor? Bende anneme şarj aleti alacağım da uyguna bulursam iyi olacak.
fbaran dedi: Neden bu kadar pahalı? Genişletmek için tıkla... Orijinal. USB 3.0 destekliyor. Dolar kuru. astegon dedi: A34'ü hızlı şarj ile eski Samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper hızlı şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Hangisiydi Spigen'in? astegon dedi: Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Şarj aletini takınca ekranda ne yazıyor? Bende anneme şarj aleti alacağım da uyguna bulursam iyi olacak.
fbaran Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2024 #16 astegon dedi: A34'ü hızlı şarj ile eski Samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper hızlı şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu?
astegon dedi: A34'ü hızlı şarj ile eski Samsung adaptörlerle olsun başka adaptörlerle olsun sorun yaşamadan şarj edebilirsiniz. Süper hızlı şarj için (25W) mutlaka uygun bir adaptör lazım. Spigen'in 27W'lık olanını ben A72 için kullandım gayet de başarılı. Genişletmek için tıkla... Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu?
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #17 749580 dedi: Orijinal. USB 3.0 destekliyor. Dolar kuru. Hangisiydi Spigen'in? Şarj aletini takınca ekranda ne yazıyor? Bende anneme şarj aleti alacağım da uyguna bulursam iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad Type-C - Spigen Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad Type-C ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla! www.spigen.com.tr fbaran dedi: Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmadı bende.
749580 dedi: Orijinal. USB 3.0 destekliyor. Dolar kuru. Hangisiydi Spigen'in? Şarj aletini takınca ekranda ne yazıyor? Bende anneme şarj aleti alacağım da uyguna bulursam iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad Type-C - Spigen Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad Type-C ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla! www.spigen.com.tr fbaran dedi: Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmadı bende.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 1 Şubat 2024 #18 fbaran dedi: Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz.
fbaran dedi: Adaptör Samsung marka olmadığında herhangi bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz.
fbaran Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2024 #19 Cevap verdiğiniz için teşekkürler. An itibarıyla A34'ü almış durumdayım.