A34 vs M34

Bütçe
12000

505913

Hectopat
Arkadaşlar telefon alacağım fakat hangisini alsam bilmiyorum. M34 Samsung kendi sitesinden, belge ile 9.5k altına iniyormuş fakat oyun performansından emim değilim.

Orta segment bir Exynos'tan oyun performansı beklemeyin. A34 daha iyi olur. Çok daha iyi oyun performansı için Poco F4 bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
GPU'da da CPU'da da A34 önde. Aradaki fark aman aman değil, ama A34 tercih edilmeli.
Orta segment bir Exynos'tan oyun performansı beklemeyin. A34 daha iyi olur. Çok daha iyi oyun performansı için F4 bakabilirsiniz.
Güçleri yakın, M34'ten beklenmiyorsa A34'ten de beklenmemeli sizin dediğinize göre. Sanki arada uçurum fark var, CPU'da %20ye yakın, GPU'da %10'a yakın bir fark var.

Arkadaşlar telefon alacağım fakat hangisini alsam bilmiyorum. M34 Samsung kendi sitesinden, belge ile 9.5k altına iniyormuş fakat oyun performansından emim değilim.

Her iki telefonun da performası birbirine yakın ve güzel. M serisi de a serisine göre daha az sorun belirtilen bir seri. Ömrü daha uzun yani. A34'ün ekranı iyi, M34'ün pili daha iyi. Siz bilirsiniz. Ekonomik ortamda M34 alın geçin, sonrasında sağlam zam gelirse üzer.

Güçleri yakın, M34'ten beklenmiyorsa A34'ten de beklenmemeli sizin dediğinize göre. Sanki arada uçurum fark var, CPU'da %20ye yakın, GPU'da %10'a yakın bir fark var.
Orta segment Samsung cihazlardan oyun performansı beklenmez. M34'te pil pert. A34'ün de o kadar yüksek oyun performansı olmaz. O yüzden F4 önerdim zaten.

M34'ün pili nasıl pert hocam?

Aynı CPU'ya sahip Exynos 1330 ve 6000 mAH batarya kullanıyorum M34 gibi. Bende böyle şeyler kesinlikle yok, istisnai durumları geçerli saymak mantıksız.

Arkadaşlar. Öğrenci indiriminden M34 alıp(Samsung'un sitesinden, öğrenci belgesi ile 9.5k altına düşüyor.) 1-2 ay sonra A34 alıp M34'ü anneme vermeye karar verdim. Teşekkürler mesajlarınız için.

Orta segment Samsung cihazlardan oyun performansı beklenmez. M34'te pil pert. A34'ün de o kadar yüksek oyun performansı olmaz. O yüzden F4 önerdim zaten.

Hocam babamın hediye kartıyla alacağız. Normalde ben de F4 falan alacaktım geçerli sitelerde yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı