Güçleri yakın, M34'ten beklenmiyorsa A34'ten de beklenmemeli sizin dediğinize göre. Sanki arada uçurum fark var, CPU'da %20ye yakın, GPU'da %10'a yakın bir fark var.Orta segment bir Exynos'tan oyun performansı beklemeyin. A34 daha iyi olur. Çok daha iyi oyun performansı için F4 bakabilirsiniz.
Arkadaşlar telefon alacağım fakat hangisini alsam bilmiyorum. M34 Samsung kendi sitesinden, belge ile 9.5k altına iniyormuş fakat oyun performansından emim değilim.
Orta segment Samsung cihazlardan oyun performansı beklenmez. M34'te pil pert. A34'ün de o kadar yüksek oyun performansı olmaz. O yüzden F4 önerdim zaten.Güçleri yakın, M34'ten beklenmiyorsa A34'ten de beklenmemeli sizin dediğinize göre. Sanki arada uçurum fark var, CPU'da %20ye yakın, GPU'da %10'a yakın bir fark var.
M34'ün pili nasıl pert hocam?Orta segment Samsung cihazlardan oyun performansı beklenmez. M34'te pil pert. A34'ün de o kadar yüksek oyun performansı olmaz. O yüzden F4 önerdim zaten.
M34'ün pili nasıl pert hocam?
Aynı CPU'ya sahip Exynos 1330 ve 6000 mAH batarya kullanıyorum M34 gibi. Bende böyle şeyler kesinlikle yok, istisnai durumları geçerli saymak mantıksız.Samsung M34 batarya performansı kötü
Samsung M34 5G telefonu satın aldım ve 29 Kasım itibariyle 2 gündür aktif olarak kullanıyorum. Yaşadığım deneyimleri aktarmak istedim. İlk olarak bataryadan hiç memnun değilim. Resmen batarya bir günü çıkartamıyor gibi bir his veriyor. Oyun oynayayım 1 saat derseniz akşama şarja takmak...www.technopat.net
Orta segment Samsung cihazlardan oyun performansı beklenmez. M34'te pil pert. A34'ün de o kadar yüksek oyun performansı olmaz. O yüzden F4 önerdim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.