A34 vs S23FE

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Bütçem normalde 20k ama çok harcamak istemiyorum bir telefona. Birkaç ay sonra bütçem bayağı rahatlayabilir bu alacağım telefonu anneme verip kendime daha iyi bütçeli bir telefon alabilirim. S23FE'nin batarya performansı A34 kadar iyi değil. S23 FE aşırı ısınıyor diyenler de çoğunlukta. Sizce hangisini alayım? Biraz oyun genelde sosyal medya kullanacağım kamera hiç kullanmam kamerası olmasa bile önemli değil benim için.

Bütçem normalde 20k ama çok harcamak istemiyorum bir telefona. Birkaç ay sonra bütçem bayağı rahatlayabilir bu alacağım telefonu anneme verip kendime daha iyi bütçeli bir telefon alabilirim. S23FE'nin batarya performansı A34 kadar iyi değil. S23 FE aşırı ısınıyor diyenler de çoğunlukta. Sizce hangisini alayım? Biraz oyun genelde sosyal medya kullanacağım kamera hiç kullanmam kamerası olmasa bile önemli değil benim için.

Şimdi A34 al günlük yeterli olur. Sonra Samsung S24 veya iPhone 14-15 falan alırsın.

Sırf s serisi diye niye o kadar para vereyim ki A34 yetmez mi az oyuna sosyal medyaya?

Yeter, fakat S23FE tabii ki daha iyi almışken iyi al birkaç sene götürür seni.

A34 almaya karar verdim ama sizce nereden alsam Pazarama falan en uygunu güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı? Pasajdan almıştık memnun kaldık ama pasaj yok şuan

Almışken bunu al daha uzun ömürlü olur. İşlemcisi ekranı pili çok daha iyi.

Yok ya çok ısınıyor Samsung'dan başkasını almayacağım. Ama nereden almalıyım N11'de bir satıcı var puanı 9.9 oradan alacağım sanırım

A24 almaya karar verdim yarı fiyatına. Anneme hayli hayli yeter A24. Beni de idare eder oyunlarda falan.

Tam olarak 14500TL bütçem var. Oyunda A34'ten daha iyi performans verecek bir telefon var mı?

Arkadaşlar s21 fe aldım aşırı memnun kaldım. bataryası bana yetti. ısınma biraz oldu oyunlarda ama sıkıntı değil. çok memnun kaldım herkese öneririm. böyle bir hız yok peroformans harika

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı