A34'ten S7'ye geçmek mantıklı mı?

Macro_Sword

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp elitebook 6930p laptop, windows 7, 4gb ram, ekran kartı yok paylaşımlı, işlemci : intel core 2 duo p8600 2.40 ghz
Biraz size saçma gelecek ama ben A34'ten S7'ye geçmeyi düşünüyorum 💀 neden mi? Çünkü fiziksel Home button var kamera kötü olacağı için kimse benden kardeşinin şu hallerini fotoğrafını çek demeyecek daha az depolama olacağı için çok fazla fotoğraf çektirmeyecekler 2. neden düşük andiroid sürümü andiroid sürümü düşük olunca oyunların eski sürümlerini oynayabileceğim. Sizce mantıklı mı?

Değil. Bu eskimiş bir ayakkabı alayım, yırtık olduğu için yürütmeyecekler, su aldığı için dışarı çıkmayacağım demek gibi bir şey. Çekmeyin arkadaşım fotoğraf hayır demek bu kadar mı zor?

Telefondan 2-3 saat kadar ekran süresi alınca da artık kullanabilmeye oyun oynamaya fırsatın olur mu bilmem. Bir tarafta 8 saat kadar açık kalabilen bir telefon var diğer tarafta ise uyku modunda dahi şarjı tükenen bir telefon var.

Telefondan 2-3 saat kadar ekran süresi alınca da artık kullanabilmeye oyun oynamaya fırsatın olur mu bilmem. Bir tarafta 8 saat kadar açık kalabilen bir telefon var diğer tarafta ise uyku modunda dahi şarjı tükenen bir telefon var.

S serisi farklı uyku modunda şarj yemez sıfırlarsan ölü bataryası yoksa yemez ve bir de ısı eğer sıcak ise şarj yer.

S serisi farklı uyku modunda şarj yemez sıfırlarsan ölü bataryası yoksa yemez ve bir de ısı eğer sıcak ise şarj yer.
Elimde S21 vardı, şarjı gerçekten hızlı bitiyor. Şu an garanti servisine başvurdum yanıt bekliyorum. S serisi uyku modunda şarj yiyor, eski modelleri yiyor en azından.

Elimde S21 vardı, şarjı gerçekten hızlı bitiyor. Şu an garanti servisine başvurdum yanıt bekliyorum. S serisi uyku modunda şarj yiyor, eski modelleri yiyor en azından.

İkinci el mi? S serisi ile olduğundan alakası yok batarya hasarlıdır ya da arkaplands uygulama çalışıyordur bunları kontrol et ve ayrıca her s serisi farkı teknolojilere sahip.

Bu nasıl bir sebep💜

Ben eski telefonları daha çok tercih ediyorum yeni telefona geçtim her zaman güncelleme alıyor, oyunlarda eski sürümleri oynayamıyorum, bu yüzden S7 daha iyi M21 ile neredeyse aynı performansa sahip bu yüzden bunu tercih ediyorum. Samsung Galaxy M21 AnTuTu puanı: 168,633 Samsung Galaxy S7: 160k civarı.

Biraz size saçma gelecek ama ben A34'ten S7'ye geçmeyi düşünüyorum 💀 neden mi? Çünkü fiziksel Home button var kamera kötü olacağı için kimse benden kardeşinin şu hallerini fotoğrafını çek demeyecek daha az depolama olacağı için çok fazla fotoğraf çektirmeyecekler 2. neden düşük andiroid sürümü andiroid sürümü düşük olunca oyunların eski sürümlerini oynayabileceğim. Sizce mantıklı mı?

Hocam mantığınız çok saçma. Ve fikriniz mantıklı değil kalsın A34 elinizde.

Ben eski telefonları daha çok tercih ediyorum yeni telefona geçtim her zaman güncelleme alıyor, oyunlarda eski sürümleri oynayamıyorum, bu yüzden S7 daha iyi M21 ile neredeyse aynı performansa sahip bu yüzden bunu tercih ediyorum. Samsung Galaxy M21 AnTuTu puanı: 168,633 Samsung Galaxy S7: 160k civarı.

Şu an sağlam S7 bulabilir misin bilmiyorum. Benim sıfır S7'm 2 sene içerisinde yeşil çizgi çıkarmıştı (ne denildiğini unuttum) ve daha sonra da kendi kendine kapanıp bir daha açılmadı. Alacaksan S10 almalısın bence. Samsung'un çıkardığı en iyi telefonlardan biri.

Edit: Oyun olarak ne oynamak istiyorsun ki? Benim bildiğim eski sürüm Android telefonlar zaten eğer oyun eski sürüme desteği bıraktıysa indirtmiyor bile. Onun dışında yeni bir telefona da eski sürümü APK olarak yükleyebilirsin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı