D dimitri morgan Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 17 Temmuz 2024 #11 kwabs dedi: Gayet iyi bir tercih ancak şu an Amazon Prime'da 256 GB versiyonu 13.389, 00TL, oradan almak daha mantıklı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Vodafone bayiisinden aldık. ultramen dedi: Gayet mantıklı bir seçim bu arada internette gördüm sanırım güncelleme sonrası arka kamera 4K 60 FPS video çekebiliyormus doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam şu an elimde değil telefon siparişte. Cevaplar için teşekkürler.
kwabs dedi: Gayet iyi bir tercih ancak şu an Amazon Prime'da 256 GB versiyonu 13.389, 00TL, oradan almak daha mantıklı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Vodafone bayiisinden aldık. ultramen dedi: Gayet mantıklı bir seçim bu arada internette gördüm sanırım güncelleme sonrası arka kamera 4K 60 FPS video çekebiliyormus doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam şu an elimde değil telefon siparişte. Cevaplar için teşekkürler.
U ultramen Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 dimitri morgan dedi: Bilgim yok hocam şu an elimde değil telefon siparişte. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.
dimitri morgan dedi: Bilgim yok hocam şu an elimde değil telefon siparişte. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki hocam geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Temmuz 2024 #13 ultramen dedi: Gayet mantıklı bir seçim bu arada internette gördüm sanırım güncelleme sonrası arka kamera 4K 60 FPS video çekebiliyormus doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Dogru degil, ISP desteklemedigi icin mumkun de değil. Ben de dedeme aldim, oyle bir mod bulunmuyor.
ultramen dedi: Gayet mantıklı bir seçim bu arada internette gördüm sanırım güncelleme sonrası arka kamera 4K 60 FPS video çekebiliyormus doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Dogru degil, ISP desteklemedigi icin mumkun de değil. Ben de dedeme aldim, oyle bir mod bulunmuyor.
GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2024 #14 dimitri morgan dedi: 14000 TL'ye Samsung A35 aldık. Sizce iyi mi yaptık? Yoksa daha iyi seçenekler var mıydı? Kullanım amacımız kamera ve gündelik kullanım. Bir de uzun süre götürmesi bizim için önemliydi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi yapmışsınız.
dimitri morgan dedi: 14000 TL'ye Samsung A35 aldık. Sizce iyi mi yaptık? Yoksa daha iyi seçenekler var mıydı? Kullanım amacımız kamera ve gündelik kullanım. Bir de uzun süre götürmesi bizim için önemliydi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi yapmışsınız.