A35 Always on Display parlaklığı nasıl açılır?

Twexy

Decapat
Ben bu özelliği açtım şarj götürmüyor sanırım ama parlaklık olarak yetersiz geldi. Şarj falan zar zor gözüküyor yani. Parlaklığını açmanın bir yolu var mı?

AOD açıkken ekrana dokunduğunuzda parlaklık artmıyor mu geçici süreliğine?

İki kere tıklayınca direk ekran açılıyor hocam.

Yeni One UI ile parlaklık ayarlanmıyor. Galaxy Store'dan good lock indirin.

Good lock içinde Lockstar'ı bulup indirin. Oradan ayarlayabilirsiniz.

Peki özelliğin şarjı azaltmasına sebep olur mu?

Bir kere ekrana dokunursan parlaklığı artıyor hocam bende öyle yani S23 kullanıyorum.

Peki özelliğin şarjı azaltmasına sebep olur mu?

Parlaklık fazla olursa evet şarj daha hızlı bitecektir, ayrıca ekranın yanma olasılığı daha fazla olacaktır çok açarsanız.
Uygulamadan bahsediyorsanız güvenli Samsung'un kendi uygulaması.
Ekrana bir kere dokunun hocam o zaman olmuyor mu?

Parlaklık fazla olursa evet şarj daha hızlı bitecektir, ayrıca ekranın yanma olasılığı daha fazla olacaktır çok açarsanız.
Uygulamadan bahsediyorsanız güvenli Samsung'un kendi uygulaması.
Ekrana bir kere dokunun hocam o zaman olmuyor mu?

Yok hocam anlamadım nedense iki kere tıklamam gerekiyor o zaman da normal ekran açılıyor zaten bir de her kapat aç yaptığımda saatın yeri değişiyor always on displayde bazen en yukarıda bazen ortada aşağıda oluyor o neden.

Çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Good Lock'ta zaten Samsung'un. No name bir özelleştirme uygulaması değil.

Peki hocam açtım uygulayamayı parlaklığı da ayarladım ama bana iki tane tema sundu sağdaki siyah arka planlı ama daha şık duruyordu onu offdan on yaptım ama değişmedi onu nasıl ayarlarım? Onun dışında istediğimi yaptı uygulama teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı