A35 AOD zaman zaman bozuluyor

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu 3 haftadır kullanıyorum Trendyol resmi satıcıdan aldım genel olarak bayağı memnunum kamera, pil, ekran, oyun deneyimi olsun herkese tavsiye edebileceğim bir telefon sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim. Bu süreçte bir şey gözüme çarptı Always on Display bir değişik çalışıyor dakikada bir kendini güncelliyor ve bazen saat kısmı telefonun en tepesine çıkıyor bazen en aşağısına iniyor tam ortada kalıyor olması gerektigi yerde oluyor falan filan yeri değişip duruyor ve simetrik değil gerçekten bazen simetrisi bozuluyor normalde saatin arasındaki iki nokta tam kamera çentiğiyle hizalanması gerekirken sola daha yakın veya sağa daha yakın olabiliyor ben biraz dikkat ederim simetrilere onun için biraz sinir ediyor en yakın yazılım güncellemesiyle düzelmesini umuyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözen var mı?

Dediğiniz şey uygulamanın bir sorunu değil. AMOLED ekranlarda aynı görüntü uzun süre sabit durursa AMOLED yanığı denilen ekranda iz kalma durumu oluşuyor. AOD'un yerinin değişmesi bunu önlemek için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…