Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #11 The Tribal Chief dedi: Memnunum. Kasma donma yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Eswaii dedi: Bende aldim konudan sonra gayet memnunum. Uzun oyunda isiniyor telefon en fazla 44 dereceleri gordum fakat bir 5-10 dakika birakinca geri soguyor. Kamerasi falan da tatmin edici F/P olarak alinir. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu?
The Tribal Chief dedi: Memnunum. Kasma donma yaşamadım hiç. Genişletmek için tıkla... Eswaii dedi: Bende aldim konudan sonra gayet memnunum. Uzun oyunda isiniyor telefon en fazla 44 dereceleri gordum fakat bir 5-10 dakika birakinca geri soguyor. Kamerasi falan da tatmin edici F/P olarak alinir. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 24 Ocak 2025 #12 Demorlius dedi: 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Paran varsa A55 al.
Demorlius dedi: 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Paran varsa A55 al.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #13 The Tribal Chief dedi: Paran varsa A55 al. Genişletmek için tıkla... S24 FE aldım ama gene de sağ ol.
The Tribal Chief dedi: Paran varsa A55 al. Genişletmek için tıkla... S24 FE aldım ama gene de sağ ol.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #14 Demorlius dedi: 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Götürür. Şahsen ben çok demedim çünkü aldığımda arada yaklaşık 5 bin TL fark vardı. Demorlius dedi: S24 FE aldım ama gene de sağ ol. Genişletmek için tıkla... En güzelini yapmışsınız, hayırlı olsun.
Demorlius dedi: 3-4 yıl götürür mü? Birazdan alacağım seçtiğim telefonu. Keşke A55 alsaydım dediğimiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Götürür. Şahsen ben çok demedim çünkü aldığımda arada yaklaşık 5 bin TL fark vardı. Demorlius dedi: S24 FE aldım ama gene de sağ ol. Genişletmek için tıkla... En güzelini yapmışsınız, hayırlı olsun.