A35 vs Redmi Note 13 Pro 5G vs POCO X6 Pro

Hocam şu an çok kararsızım Redmi Note 13 Pro 5G ile A35 arasında kaldım. Ama bir yandan A35 daha mantıklı geliyor.

Aralarında fiyat farkı var sanırım iki cihazda Note 13 Pro 5G daha pahalı özellikleri daha iyi olsa bile işlemci ve yazılım kalitesinden A35 öneririm.

Ben A34'e bakarken testlerden hatırlıyorum oyunlarda fazla ısınıyordu eğer A55 ile karistirmiyorsam.

Baktım hocam LoL'de PUBG de falan 43 45 arası ısınıyor beni çok rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum şu anki cihazım Brawl Stars da zaten 42 derece oluyor performans düşmezse sorun olmaz da.

Ben A34'e bakarken testlerden hatırlıyorum oyunlarda fazla ısınıyordu eğer A55 ile karistirmiyorsam.
Baktım hocam LoL'de PUBG de falan 43 45 arası ısınıyor beni çok rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum şu anki cihazım Brawl Stars da zaten 42 derece oluyor performans düşmezse sorun olmaz da.
Exynos işlemciler sıkıntılı bu yüzden, Snapdragonlu cihaz almak daha iyi ve daha stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…