A35'e Custom ROM atılmalı mı?

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir telefonuma Custom ROM atmak istiyorum her yerde farklı düşünceler var. Çoğunluk görüşü olarak güncelleme desteği alan cihazlara Custom ROM atılmaması gerektiği. Lakin telefonumda bu çok fazla gereksiz uygulama var ve daha minimal bir şeyler kullanmak istiyorum. Eğer atmak mantıklıysa Custom ROM önerisi de alabilirim.

Bu tool ile rootsuz, romsuz, Knox sıkıntısı çekmeden debload yapabilirsin. Çok güncel bir cihaz olduğu icin rom atmak pek mantıklı değil.

Samsung cihazlara ROM atarak Knox sayacını attırmaya değmez. Cihazınız yeni, bu yüzden stock halde kullansanız daha iyi olur.

O cihaz taze bir cihaz olduğu için Custom ROM yok şu an. GSI kurabilirsiniz fakat önermem.
Hem yeni cihaz bana sorsanız kurmazdim. Garantisinde kalıcı olarak. Bitecek.

Böyle bir şeyin varlığndan haberdar değildim. Aslında Custom ROM geçme isteğimin tek nedeni gereksiz uygulamalardı. Kullanırken dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı?

Böyle bir şeyin varlığndan haberdar değildim. Aslında Custom ROM geçme isteğimin tek nedeni gereksiz uygulamalardı. Kullanırken dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı?
Bloat harici sistem uygulamalarına dikkat et. Kök uygulamaysa yüksek ihtimalle sildirmez. Ama sen yine de dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…