EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Samsung Galaxy A35 5G kullanıyorum. Yeni gelecek güncellemelerle yapay zeka özelliği gelebilir mi?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.396 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Aralık 2024 #2 Belki küçük özellikleri getirirler tam anlamıyla a serisine yapay zeka koyacaklarini pek sanmıyorum.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 29 Aralık 2024 #3 EmirhanTR dedi: Samsung Galaxy A35 5G kullanıyorum. Yeni gelecek güncellemelerle yapay zeka özelliği gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... A ve M serisi cihazlarda gerçek anlamda yapay zeka desteği gelmez. Sadece S serisi amiral gemilerinde olur.
EmirhanTR dedi: Samsung Galaxy A35 5G kullanıyorum. Yeni gelecek güncellemelerle yapay zeka özelliği gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... A ve M serisi cihazlarda gerçek anlamda yapay zeka desteği gelmez. Sadece S serisi amiral gemilerinde olur.