A36 mı, S21 FE (ikinci nesil) mi?

bosadam000

Centipat
A36 almak istiyordum fakat s serisinin a serisinden kat kat iyi olduğunu, eski üst segment bir telefonun yeni orta segment telefondan iyi olacağını falan söyleyenler gördüm. Genel olarak s serisini övüyorlar ve a serisi almamamızı öneriyorlar. S21 FE'nin işlemci ve kamera olarak çok önde olduğunu söylüyorlar fakat şarj süresi konusunda geride bence. Ayrıca S21 FE'nin aşırı ısındığını söyleyenler oldu. Bir de A36'ya göre eski bir telefon yani güncellik konusunda sorun yaratabilir. Ben PUBG Mobile, pes ve benzeri ağır oyunlar oynamam genelde YouTube'da takılırım, müzik dinlerim ve oynayacaksam hafif oyunlar oynarım. Telefon alacaksam ortalama 5 yıl civarı kullanırım sizce hangisini tercih etmeliyim?

Gündelik kullanımda bile ısındığını söyleyenler gördüm var mı öyle bir şey?

A36'da böyle bir durum söz konusu değil, kendim kullanıyorum ve memnunum bir problemi olmadı. S21 FE'nin her iki neslinde ısınma ve pil sorunu ile çoğu kullanıcı benzer sorunu yaşadı.

Gündelik kullanımda bile ısındığını söyleyenler gördüm var mı öyle bir şey?
İlk hafta biraz ısınma vardı hava sıcaklığı ile alakalı olsa gerek 45-40 derece arasıydı hava sıcaklığı ama şuan ısınma gibi durum yok oyun oynarsam biraz ısınıyor onda da Arka tarafın cam olması ve soğutma odası olması sayesinde oyun oynayıp çıktıkdan kısa süre sonra normale dönüyor ısı atma konusunda iyi. Isınıyor dedim ama normal yani o kadar ısınması da oyun oynerken.

21fe ise soba gibi cihaz işlemci güçlü de bir anlamı yok 10 dk oyun oynasan işlemci frekans düşürüyor aşırı ısınmadan dolayı ve drop yemeye başlıyosun.
Batarya da 1 günü zor çıkartır.

A36 daha dengeli bir cihaz en mantıklı tercih A36 almakdı öyle yaptım memnunum bir sorunum yok cihazla alakalı Ben 256GB versiyonunu kullanıyorum uzun süre yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İlk hafta biraz ısınma vardı hava sıcaklığı ile alakalı olsa gerek 45-40 derece arasıydı hava sıcaklığı ama şuan ısınma gibi durum yok oyun oynarsam biraz ısınıyor onda da Arka tarafın cam olması ve soğutma odası olması sayesinde oyun oynayıp çıktıkdan kısa süre sonra normale dönüyor ısı atma konusunda iyi.
Anladım teşekkür ederim

A36 almak istiyordum fakat s serisinin a serisinden kat kat iyi olduğunu, eski üst segment bir telefonun yeni orta segment telefondan iyi olacağını falan söyleyenler gördüm. Genel olarak s serisini övüyorlar ve a serisi almamamızı öneriyorlar. S21 FE'nin işlemci ve kamera olarak çok önde olduğunu söylüyorlar fakat şarj süresi konusunda geride bence. Ayrıca S21 FE'nin aşırı ısındığını söyleyenler oldu. Bir de A36'ya göre eski bir telefon yani güncellik konusunda sorun yaratabilir. Ben PUBG Mobile, pes ve benzeri ağır oyunlar oynamam genelde YouTube'da takılırım, müzik dinlerim ve oynayacaksam hafif oyunlar oynarım. Telefon alacaksam ortalama 5 yıl civarı kullanırım sizce hangisini tercih etmeliyim?
A36 daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı