A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 6 Haziran 2025 #11 SlmBenAlp dedi: Telefonu 3 gün önce Trendyol'un kendisinden sipariş ettim ve dün elime geçti. Şarjı fazlaca hızlı bitiyor ve sebebi One UI 7.0 ile mi alakalı yoksa yeni olduğu için mi bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu modelde 45w şarj desteği varmış. Acaba ne kadar sürdü şarj etmeniz?
SlmBenAlp dedi: Telefonu 3 gün önce Trendyol'un kendisinden sipariş ettim ve dün elime geçti. Şarjı fazlaca hızlı bitiyor ve sebebi One UI 7.0 ile mi alakalı yoksa yeni olduğu için mi bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu modelde 45w şarj desteği varmış. Acaba ne kadar sürdü şarj etmeniz?
S SlmBenAlp Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #12 asliara dedi: Bu modelde 45w şarj desteği varmış. Acaba ne kadar sürdü şarj etmeniz? Genişletmek için tıkla... 25w ile ediyorum hocam ilk aldığımda 1 saatti, fakat şuan 1 saat 20 dakika civarına çıktı. Ama şarjım artık normal zamanda bitiyor.
asliara dedi: Bu modelde 45w şarj desteği varmış. Acaba ne kadar sürdü şarj etmeniz? Genişletmek için tıkla... 25w ile ediyorum hocam ilk aldığımda 1 saatti, fakat şuan 1 saat 20 dakika civarına çıktı. Ama şarjım artık normal zamanda bitiyor.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 6 Haziran 2025 #13 SlmBenAlp dedi: 25w ile ediyorum hocam ilk aldığımda 1 saatti, fakat şuan 1 saat 20 dakika civarına çıktı. Ama şarjım artık normal zamanda bitiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorununuzun düzelmesine sevindim. Bende de 1 alt model var. Benimki max 25w destekliyor. Genelde hep 1 saat 25 ile 1 saat 35 dakika arası. Yani hep aynıydı.
SlmBenAlp dedi: 25w ile ediyorum hocam ilk aldığımda 1 saatti, fakat şuan 1 saat 20 dakika civarına çıktı. Ama şarjım artık normal zamanda bitiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sorununuzun düzelmesine sevindim. Bende de 1 alt model var. Benimki max 25w destekliyor. Genelde hep 1 saat 25 ile 1 saat 35 dakika arası. Yani hep aynıydı.