A4 4000 sistem donma sorunu

• Konuyu başlatan Metinbey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.716
M

Metinbey

Ziyaretçi
Merhabalar.
  • asus a55bm-e anakart
  • amd a4. 4000 işlemci
  • 2gb ddr3. 1333 cl9 ram
  • kingston 120gb ssd
  • 300w güç kaynağı
  • Windows 8.1 64 bit

Bu sistemde youtube dan herhangi bir video oynarken ikinci bir sekme açınca chrome da video donuyor.
Sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome düşük sistemlerde donma yapıyor özellikle flash player gibi eklentiler düşük sistemde chrome yavaş açıyor.Mümkünse mozilla yada operaya geçiniz.

ben ayın sonu sistem değişiyorum şuan via chipsetli anakart 1gb ddr2 ram ile donmadan herhan gibi sorun yok internette donma v.b sorun yok chrome'dan kaynaklı sorun :)

@Tuncay1905 istersen birde Titan Z alsın. Sadece internette gezineceksen 4gb RAM'den fazlası biraz boş.
2 GB bellek internette gezinebilmek için yeterli olsada AMD A4 4000'ün içerisinde bulunan GPU (HD 7480D) bellek miktarını azaltıyor. APU sistemlerde en az 4 GB bellek bulunmalı. Yoksa internette gezinirken bile sorun yaşanabiliyor, zaten chrome belleğin büyük bir bölümünü sömürüyor.

2 GB bellek internette gezinebilmek için yeterli olsada AMD A4 4000'ün içerisinde bulunan GPU (HD 7480D) bellek miktarını azaltıyor. APU sistemlerde en az 4 GB bellek bulunmalı. Yoksa internette gezinirken bile sorun yaşanabiliyor, zaten chrome belleğin büyük bir bölümünü sömürüyor.
2gb RAM bile çok aslında. Sorun şu AMD yeni işlemci ve ekran kartlarında epey çuvalladı ilk sorunum değil AMD ile mümkün olduğunca uzak durmak gerek en azından benim güvenimi sarstı işine bakar bu saatten sonra. Merhaba Intel Merhaba Nividia ☺

Metinbey, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı