A4-4000 Sistem Toplama

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Ailem için en ucuz/kullanışlı sistemi toplamaya çalışıyorum. Tarayıcı oyunları falan oynarlar en fazla internete girerler. Bilgisayarda uzun vakit geçirip genelde basit şeyler yapıyorlar. Onlar için olabildiğince ucuz (olabilecek en ucuz) bir sistem toplamak istiyorum. Bütçeyi minimuma çekmediğim tek konu SSD. Bulabildiğim en ucuz sata 3 harddisk 160gb boyutunda ve 50 tl olunca, bilgisayarın ucuzluğundan ötürü performansı burdan kurtarayım diye tercihimi SSD'den yana kullandım. İlk defa sistem topluyorum. Topladığım sistem şu şekilde oldu. Uyumlu mu acaba? Önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkürler.

Adsız.png

İşlemci zaten bulabildiğim en ucuz işlemci. Kasa için de aynısını söyleyebilirim. Dikkat ettiğim tek şey PSU gücüydü. Neden kasayı değiştirmeliyim? Nasıl bir kasa seçmeliyim? Sanırım bir de RAM'i tek olarak alıcam belki ilerde 4 gb daha takviye yaparım. İnternette dolaşırken çok fazla sekme açıldığında 4 gb ram yetersiz kalabiliyor. Sanmıyorum kalacağını ama önlem amaçlı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı