Yelda Aslan Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2017 #11 O işlemci ile ekran kartı darboğaz yapmaz mı ? ( Soru soruyorum yapar anlamında değil. )
cruoizei Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Infrastructure Operations Manager 14 Şubat 2017 #12 Merhaba, O güç kaynağı kesinlikle sana sıkıntı çıkartacaktır. Değiştirmeni tavsiye ederim.
Alper Aktaş Kilopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #13 Yelda Aslan dedi: O işlemci ile ekran kartı darboğaz yapmaz mı ? ( Soru soruyorum yapar anlamında değil. ) Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim yapmıcak. Bishinus dedi: psu marka yazarsan iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... 350w 350 Watt Power Supply Psu Pc Güç Kaynaği - n11.com
Yelda Aslan dedi: O işlemci ile ekran kartı darboğaz yapmaz mı ? ( Soru soruyorum yapar anlamında değil. ) Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim yapmıcak. Bishinus dedi: psu marka yazarsan iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... 350w 350 Watt Power Supply Psu Pc Güç Kaynaği - n11.com