A4 Tech Bloody A6 Mouse Lag Sorunu

tmega

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi profesyonel olarak CS:GO oynuyorum. Bilgisayarımda FPS düşüşleri falan vardı format atmak zorunda kaldım, böyle bir şey olacağını biliyordum. Mouse ayarlarımı kayıt etmeme rağmen önceki format atmamda da olmuştu. Oyunu yükledim, girdim mouse böyle lag var gibi hareket ettirdikten mili saniye geç geliyor. Oyunda bu çok az bir süre ama çok açık bir şekilde anlaşılabiliyor. Yemin ediyorum 4 gündür uğraşıyorum oyundan soğudum, bırakmak istiyorum ama buraya kadar gelip bırakmakta istemiyorum.

Önceki format atmamdada olmuştu sonra nasıl çözdüm hiç hatırlamıyorum. Hz falan her şeyi kurcaladım düzelmiyor format attığıma pişman oldum. Mouse A4 Tech Bloody A6. Bu saatten sonrada sakın Bloody Mouse almayın diye de belirtmek istiyorum. Yardımlarınız bekliyorum çok teşekkür ederim. Bu arada Windows 10 Home 64 bit.

Hocam o ayarı biliyorum onuda ayarladım ancak malesef. Şimdi o lag sorunu halloldu ama hala mouse de değişik hareketler var hareket ettirdiğimden daha fazla ediyor gibi kusura bakmayın cidden 3 gündür beynim durdu 100 tane ayar değişmişimdir beynim artık doğruyu anlayamıyor özür diliyorum. Dediğim gibi şimdi hareket ettirdiğimden çok çok azda olsa fazla hareket ediyor tekrar diyorum azda olsa bunu çok açık şekilde fark edebiliyorum teşekkürler.

Aynı sorun bende de var şuan. Ben evde değilken annem bilgisayar masasını temizlemiş. Geldiğimde oyuna girdim farede lag vardı. Dediğin gibide sağa çekiyorum bazen çok gidiyor bazen sonradan gidiyor. Annem bir şey mi yaptı acaba :/ Başka usb kısımlarına taktım yine aynı. Arka planda çalışan bir şeyde yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı