MoYKaN Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 17 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar merhaba A4 TECH BLODDY B120 GAMING KLAVYE klavyeyi almayı düşünüyorum. Tepki süresi 1 milisaniye olduğu için ilgimi çekti. Sizce gerçekten 1msn performansı alınabilir mi bu klavyeden, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba A4 TECH BLODDY B120 GAMING KLAVYE klavyeyi almayı düşünüyorum. Tepki süresi 1 milisaniye olduğu için ilgimi çekti. Sizce gerçekten 1msn performansı alınabilir mi bu klavyeden, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #2 Zaten oyuncu klavyesi standardı 1ms değil mi ?
MoYKaN Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 17 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #3 Bende şu an logitech g103 kullanıyorum onda 1ms özelliği yok. Genelde mekanik oyuncu klavyelerin de var sanırım 1ms tepki süresi.
Bende şu an logitech g103 kullanıyorum onda 1ms özelliği yok. Genelde mekanik oyuncu klavyelerin de var sanırım 1ms tepki süresi.
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #4 MoYKaN dedi: Bende şu an logitech g103 kullanıyorum onda 1ms özelliği yok. Genelde mekanik oyuncu klavyelerin de var sanırım 1ms tepki süresi. Genişletmek için tıkla... İlk olarak G103'ü oyuncu klavyesi olarak görmüyorum. O bütçedeki çoğu klavyede olmalı 1ms tepkime süresi, bu seçiminizi etkilemesin.
MoYKaN dedi: Bende şu an logitech g103 kullanıyorum onda 1ms özelliği yok. Genelde mekanik oyuncu klavyelerin de var sanırım 1ms tepki süresi. Genişletmek için tıkla... İlk olarak G103'ü oyuncu klavyesi olarak görmüyorum. O bütçedeki çoğu klavyede olmalı 1ms tepkime süresi, bu seçiminizi etkilemesin.