sarperxx Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir set aldım. Klavyenin ledleri nasıl ayarlamadım. Sizce nasıl ayarlıyoruz?
Merhaba arkadaşlar, yeni bir set aldım. Klavyenin ledleri nasıl ayarlamadım. Sizce nasıl ayarlıyoruz?
xxxxxxx123 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Yer İstanbul 25 Aralık 2015 #2 İnternetten Bloody'nin uygulamasını indirmen gerekiyor sanırım. Yani Logitech'de öyle.
sarperxx Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #3 Bloody'nin uygulamasını indirdim. Fakat ayarlamayı bulamıyorum.
M mehmet dogan Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #4 Ayarlama derken neyi kastediyorsunuz? Işık ayarını düşürme, yükseltme, kapatma vs. klavyenin sağ üst köşesindeki ışık düğmesine basarak yapabilirsiniz. Extra programa gerek yok.
Ayarlama derken neyi kastediyorsunuz? Işık ayarını düşürme, yükseltme, kapatma vs. klavyenin sağ üst köşesindeki ışık düğmesine basarak yapabilirsiniz. Extra programa gerek yok.
xxxxxxx123 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Yer İstanbul 27 Aralık 2015 #5 Hocam o klavyeyi araştırdım. Ledlerinin rengi değiştirelemiyor. Fakat ışık seviyesini klavye üzerinden kısıp arttırabiliyorsunuz. İyi geceler.
Hocam o klavyeyi araştırdım. Ledlerinin rengi değiştirelemiyor. Fakat ışık seviyesini klavye üzerinden kısıp arttırabiliyorsunuz. İyi geceler.