Mekanik, ışıklandırmalı ve programlanabilir tuşlu klavye ararken bu modeli buldum. PCnet sitesinde incelemesi yapılmış ve gayet iyi denilmiş. Sizce nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyede sadece 4 tuşunda mekanik anahtar düzeneği bulunuyor. Bu şekilde değerlendirilmeli. Tasarım benlik değil fakat kişisel ve göreceli olduğu için zevk meselesi. Fiyat olarak 160-180TL arasında değiştiğini düşünürsek Cooler Master MasterKeys Lite L hala daha iyi bir seçenek bu fiyat bandında.Mekanik, ışıklandırmalı ve programlanabilir tuşlu klavye ararken bu modeli buldum. PCnet sitesinde incelemesi yapılmış ve gayet iyi denilmiş. Sizce nasıldır?
Öncelikle 4 tuşunda Bloody'nin kendi siyah switchleriyle kalan kısmı ise klasik membran düzenekle kaplı. Yani mekanik değilBazı siteler mekanik diyor, bazı siteler de sadece 4 tuşu mekanik diyor. Doğru olanı hangisi? Ve sizce alınabilir mi? Cooler Master Masterkeys Lite L hoşuma gitti ancak ek programlanabilir tuşu yok, Trust GXT 880 benim bütçemi aşıyor.
Hocam yukarıda GXT 880 vardı ben GXT 188'i bilmiyorum yani bakmadım.Öncelikle 4 tuşunda Bloody'nin kendi siyah switchleriyle kalan kısmı ise klasik membran düzenekle kaplı. Yani mekanik değilTrust GXT188 bütçenizi aşmıyor sadece doğru sitelere bakmıyorsunuz
Fiyatı 180₺ civarında yani Bloody'nin ürünüyle aşağı yukarı aynı. Ek programlanabilir tuşlu bir klavye arıyorsanız Corsair K55'e bakabilirsin ama oda mekanik değil.
Benim hatam, özür dilerimHocam yukarıda GXT 880 vardı ben GXT 188'i bilmiyorum yani bakmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.