Massivec Hectopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Merhabalar. A4Tech Bloody T5 almıştım macro özelliği için. Ancak ne kadar video izlesem de ne kadar kendim kurcalasam da bir türlü yapamadım. Sanırım bir tür ayarlar varmış. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar. A4Tech Bloody T5 almıştım macro özelliği için. Ancak ne kadar video izlesem de ne kadar kendim kurcalasam da bir türlü yapamadım. Sanırım bir tür ayarlar varmış. Yardımlarınızı bekliyorum.
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 3 Şubat 2016 #2 40 Tl'ye yazılım almalısın diye biliyorum.
Massivec Hectopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #3 BigJoker dedi: 40 Tl'ye yazılım almalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet en doğrusu öyle ancak maddi durumlarım çok ta iyi değil. Cracklemiştim zaten.
BigJoker dedi: 40 Tl'ye yazılım almalısın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet en doğrusu öyle ancak maddi durumlarım çok ta iyi değil. Cracklemiştim zaten.