Mesa55 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 340 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #21 |.naVih dedi: Ben şu anda G300 kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yok. G300s ile farkı G300s in daha güncel olması ve eklenen bir kaç özellik tuşlara kaç defa bastığın gibi. Pek bir fark yok Logitech G9x Lazer Oyun Mouse 910-001153 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bu da diğer mouse Genişletmek için tıkla... İyi güzel de stokta yok. g100s kullanıyorum da sol tuşa sert basmam gerekiyor, sağ düzgün ama. g300'ü ne zamandır kullanıyorsun? Bu sorun var mı?
|.naVih dedi: Ben şu anda G300 kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yok. G300s ile farkı G300s in daha güncel olması ve eklenen bir kaç özellik tuşlara kaç defa bastığın gibi. Pek bir fark yok Logitech G9x Lazer Oyun Mouse 910-001153 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bu da diğer mouse Genişletmek için tıkla... İyi güzel de stokta yok. g100s kullanıyorum da sol tuşa sert basmam gerekiyor, sağ düzgün ama. g300'ü ne zamandır kullanıyorsun? Bu sorun var mı?
aRaSs Kilopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 372 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #22 Hazır konu açılmışken sormakta fayda var oyun faresinin oyunlarda etkisi ne kadardır? Kullanan arkadaşlar farkı ne kadar hissediyor özellikle counter strike tarzı oyunlar awp silahları kullanırken fark olur mu?
Hazır konu açılmışken sormakta fayda var oyun faresinin oyunlarda etkisi ne kadardır? Kullanan arkadaşlar farkı ne kadar hissediyor özellikle counter strike tarzı oyunlar awp silahları kullanırken fark olur mu?
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 1 Nisan 2015 #23 Mesa55 dedi: İyi güzel de stokta yok. g100s kullanıyorum da sol tuşa sert basmam gerekiyor, sağ düzgün ama. g300'ü ne zamandır kullanıyorsun? Bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... G300'den memnunum bir sıkıntı yok bende.
Mesa55 dedi: İyi güzel de stokta yok. g100s kullanıyorum da sol tuşa sert basmam gerekiyor, sağ düzgün ama. g300'ü ne zamandır kullanıyorsun? Bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... G300'den memnunum bir sıkıntı yok bende.