theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #21 ORGANIZE dedi: Geçtiyse de sıkıntı yok. Nasıl bulaşacak? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesin bilgim yok. Şarj kablolarına yapıyorlardı mouselarla yaparlar mı bilemiyorum.
ORGANIZE dedi: Geçtiyse de sıkıntı yok. Nasıl bulaşacak? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesin bilgim yok. Şarj kablolarına yapıyorlardı mouselarla yaparlar mı bilemiyorum.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.930 Çözümler 43 17 Ekim 2022 #22 theumtkyd dedi: Dediğim gibi kesin bilgim yok. Şarj kablolarına yapıyorlardı mouselarla yaparlar mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj kablosuna nasıl yapılıyor bilgi verir misin?
theumtkyd dedi: Dediğim gibi kesin bilgim yok. Şarj kablolarına yapıyorlardı mouselarla yaparlar mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj kablosuna nasıl yapılıyor bilgi verir misin?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #23 ORGANIZE dedi: Şarj kablosuna nasıl yapılıyor bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan gördüm hocam. Tabii çok profesyonel birisine denk gelmeniz gerekiyor böyle bir duruma düşmek için.
ORGANIZE dedi: Şarj kablosuna nasıl yapılıyor bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan gördüm hocam. Tabii çok profesyonel birisine denk gelmeniz gerekiyor böyle bir duruma düşmek için.
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #24 Sürprizbozan: tahminimce böyle bir mouse kullanıyorsun :D Hayır tabii ki bulaşmaz.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #25 Akinbey70 dedi: Sürprizbozan: tahminimce böyle bir mouse kullanıyorsun :D Eki Görüntüle 1546721 Hayır tabii ki bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ona benzer.
Akinbey70 dedi: Sürprizbozan: tahminimce böyle bir mouse kullanıyorsun :D Eki Görüntüle 1546721 Hayır tabii ki bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ona benzer.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 17 Ekim 2022 #26 Bohohohyoott dedi: Arkadaşlar kullandığım fare A4Tech diye bir fare ve bayağı eski 2014'ten kalma, bir ekstra olarak 2 Click tuşu var ve ben bu fareyi viruslu PC'den çıkartıp yeni PC'ye taktım içinde. Kaspersky var (Free değil) sizce virus bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Mouse'da böyle bir durum söz konusu bile olamaz.
Bohohohyoott dedi: Arkadaşlar kullandığım fare A4Tech diye bir fare ve bayağı eski 2014'ten kalma, bir ekstra olarak 2 Click tuşu var ve ben bu fareyi viruslu PC'den çıkartıp yeni PC'ye taktım içinde. Kaspersky var (Free değil) sizce virus bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Mouse'da böyle bir durum söz konusu bile olamaz.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #27 Hocam benim mouse virus bulaştı bir daha çalışmadı (!) tabii bulaşmaz hocam.